DJI heeft de nieuwe versie van de Phantom 4 Pro gepresenteerd. De drone zal de huidige variant vervangen en wordt voor dezelfde prijs aangeboden in twee versies. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 en de DJI Phantom 4 Pro+ V2.0.

Stiller

De DJI Phantom 4 Pro V2.0 zal iets stiller zijn dan zijn voorganger dankzij de vernieuwde Electronic Speed Controllers (ESC's) en de 9455S low-noise propellers. Deze update is vergelijkbaar aan die van de DJI Mavic Pro Platinum en zorgt er eveneens voor dat de drone 60% stiller wordt tijdens het opstijgen.

DJI presenteert Phantom 4 Pro versie 2.0

OcuSync

De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is uitgerust met DJI's OcuSync HD videotransmissie systeem. Dit systeem laat de piloot de beste kwaliteit beelden zien en schakelt hiervoor tussen de 2,4 en 5,8 Ghz frequenties. Dankzij OcySync ziet de dronepiloot de beelden vanaf de drone in een 1080p FullHD resolutie. Ook is de DJI Goggles draadloos te gebruiken met de DJI Phantom 4 Pro V2.0. De eerste versie van de DJI Phantom 4 Pro maakte gebruik van de Lightbridge technologie en liet de piloot een 720p HD resolutie zien.

DJI presenteert Phantom 4 Pro versie 2.0

4K UltraHD

De camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 is ongewijzigd en houdt zijn 1"CMOS censor met 20 megapixels die in staat is om in 4K UltraHD op te nemen met 60 beelden per seconden. Ook beschikt de DJI Phantom 4 Pro V2.0 over dezelfde obstakel ontwijkingssensoren aan vijf zijden van de drone.

Twee versies

De DJI Phantom 4 Pro V2.0 wordt een vervanging voor de eerste versie en zal beschikbaar komen in twee versies. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 kost 1699 euro en wordt geleverd met een smartphone/tablethouder om via de DJI Go applicatie live mee te kijken met de drone. De DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 wordt geleverd met een vast scherm op de remote controller die meer dan twee keer helderder is dan de gemiddelde smartphone/tablet.

DJI presenteert Phantom 4 Pro versie 2.0

1 Reacties

  1. Edwin van der Wouden

    Gebruik al ruim 4 maanden deze props: https://www.youtube.com/watch?v=fs6DSfpfsss En hij vliegt een stuk stabieler en met minder geluid.

Plaats een reactie