9.1
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Mavic Pro Platinum

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.249,00 € 0.00 € 1249.00Kopen
Conrad7.0 € 1.180,90 € 0.00 € 1180.90Kopen
Cameranu.nl7.0 € 1.099,00 € 0.00 € 1099.00Kopen
DJI7.0 € 999,00 € 0.00 € 999.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 859,00 € 0.00 € 859.00Kopen

Informatie over DJI Mavic Pro Platinum

Na het succes van de populaire DJI Mavic Pro heeft de Chinese dronefabrikant een nieuwe versie gelanceerd met de naam DJI Mavic Pro Platinum. Niet alleen heeft deze drone een langere vliegtijd dan zijn voorganger, ook is hij ruim 60% stiller dan zijn voorganger.

DJI Mavic Pro Platinum

De DJI Mavic Pro Platinum is de perfecte drone voor elke luchtfotograaf. De drone is zeer compact en daardoor makkelijk mee te nemen en beschikt daarnaast over een 4K camera waarmee je hoge kwaliteit luchtopnames maakt. De drone wordt Ready to Fly geleverd waardoor je meteen kunt vliegen. De DJI Mavic Pro Platinum is het beste outdoor te gebruiken, maar in combinatie met propeller guards of propeller cages vliegt de drone ook indoor zeer veilig. De DJI Mavic Pro Platinum weegt 734 gram en heeft een diagonale afmeting van 335mm.

Vliegmodi

Met de DJI Mavic Pro Platinum maakt je fantastische luchtopnames. Gebruik een van de vele vliegmodi om je opnames nog makkelijker te maken. Zo kan je onder andere in 'tripod mode' rustige opnames maken en volgt de drone je automatisch in 'Activetrack'. De drone stijgt op door een simpele druk op de knop en ook keert hij uit zichzelf terug. Wanneer de accu bijna leeg is zal de DJI Mavic Pro Platinum ook uit zichzelf terugkeren naar het vertrekpunt.

Stiller

Ten opzichte van zijn voorganger is de DJI Mavic Pro Platinum ruimt 60 procent stiller. Dit komt door de aangepaste ESC's en de nieuwe propellers. Deze low-noise propellers zorgen ervoor dat de drone 4 decibel minder geluid maakt tijdens het opstijgen en landen.

Camera

De camera van de DJI Mavic Pro Platinum is van zeer hoge kwaliteit en in staat om prachtige luchtopnames te maken. De camera filmt een 4K resolutie met maximaal 30 beelden per seconden. In een FullHD resolutie filmt de camera zelfs met 96 beelden per seconden. De opnames worden opgeslagen op de MicroSD kaart. Tijdens de vlucht zijn de beelden die de drone filmt live te zien op je smartphone of tablet via de DJI Go 4 applicatie voor Android of iOS. Deze beelden worden in 720p HD resolutie gestreamd naar je scherm en kunnen hier ook direct opgeslagen worden.

Filters

Voor het professionaliseren van je opnames wordt geadviseerd gebruikt te maken van speciale filters. Voor de DJI Mavic Pro Platinum zijn filters beschikbaar van verschillende merken zoals PGY-Tech, Polar Pro en SunnyLife. Deze filters werken als een soort zonnebril voor je cameralens waardoor je de kwaliteit van de opnames behoudt, zelfs bij veel licht in de omgeving.

Gimbal

De DJI Mavic Pro Platinum beschikt over een 3-assige gimbal. Dit betekend dat de camera van de drone mechanisch wordt gestabiliseerd. De gimbal is voorzien van 3 motoren die zorgen dat de camera de gewenste richting op blijft staan terwijl je de drone beweegt. Ook bij sterke wind maakt de DJI Mavic Pro Platinum dus mooie strakke opnames.

Remote controller

De DJI Mavic Pro Platinum wordt geleverd met een remote controller. Deze remote controller heeft een bereik van maximaal vier kilometer. Aan de onderzijde van de remote controller bevestig je eenvoudig je smartphone waarop je direct mee kijkt met de camera van de drone. Ook zijn er tablet houders beschikbaar waarmee je ook een tablet aan de remote controller kunt bevestigen.

Smartphone

De DJI Mavic Pro Platinum is ook met de smartphone te besturen. Hiervoor dien je een schakelaar op de drone om te zetten waarna de drone een WiFi hotspot maakt. Verbindt met je mobiele apparaat met dit WiFi punt om de besturing van de drone te regelen. Het bereik via het WiFi signaal is wel een stuk lager dan die met de remote controller.

Accu en vliegtijd

De accu van de DJI Mavic Pro Platinum heeft een capaciteit van 3830mAh. Deze accu geeft je een vliegtijd van maar liefst 30 minuten. Een lege accu is snel te verwisselen waardoor je bij een lege accu maar heel kort aan de grond hoeft te staan.

Conclusie

De DJI Mavic Pro Platinum is een zeer geschikte drone voor zowel de beginnende als de meer ervaren luchtfotografen. De drone is makkelijk mee te nemen dankzij zijn inklapbare armen en propellers. De drone beschikt over een 4K camera die wordt gestabiliseerd met een gimbal.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close