Op zaterdag 24 maart 2018 wordt de parkeergarage van winkelcentrum Middenwaard omgetoverd tot een waar dronerace spektakel. Voor het tweede jaar op rij organiseert Total Drone Xperience hier een dronerace waar de beste dronepiloten van Nederland aan mee doen.

Dronerace

De bezoekers van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard kunnen aankomend weekend een dronerace wedstrijd van dichtbij bewonderen in de parkeergarage. Daar strijden 40 piloten tegen elkaar op een gave track die volledig met LED verlichting is ingericht.

Dronepiloten

Onder de dronepiloten zien wij veel bekende dronepiloten zoals Dino Joghi, Walter Kort, Vince Irie, Karan Gharbharan en Nederlands Kampioen Drone Racen Andrzej Krasny. Zij strijden tegen elkaar om de felbegeerde titel en de prijzenpot mee naar huis te nemen.

Drone Racing in winkelcentrum Middenwaard op 24 maart 2018

Evenement

Naast droneracing kunnen bezoekers zelf ook via een speciale FPV bril meekijken door de ogen van een drone die over een parcours vliegt. Ook zijn er demonstraties en simulators waardoor je alles te weten komt over drones.

Total Drone Xperience

De dronerace wordt georganiseerd door Total Drone Xperience dat is gespecialiseerd in het organiseren van drone evenementen en workshops. Het bedrijf heet ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en tuning van drones.

Drone Racing in winkelcentrum Middenwaard op 24 maart 2018

Bezoeken

De dronerace vindt plaats op 24 maart 2018 tussen 10.00 en 17.00 uur in parkeergarage P1 van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. De ingang vind je bij de entree ter hoogte van de Albert Heijn en de Gall & Gall.

0 Reacties

    Plaats een reactie