De Chinese dronefabrikant Walkera heeft op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een nieuwe drone aangekondigd. De Walkera Yeri is een mini drone met 4K camera en vertoont veel gelijkenis met de DJI Spark drone.

Walkera Peri

De Walkera Peri is een quadcopter in handformaat en lijkt verdacht veel op de populaire DJI Spark drone. Met een gewicht van 330 gram weegt de drone (inclusief accu) ongeveer even zwaar als een blikje cola.

Walkera presenteert Peri drone

Camera

In tegenstelling tot DJI Spark’s Full HD camera is de Walkera Peri uitgerust met een 4K Ultra HD camera. De camera is uitgerust met een 1/3 CMOS sensor, maakt foto’s in 13 megapixels en registreert video in 4K Ultra HD met 30 frames per seconde (fps) en in 1080p Full HD met 60 fps.

Gimbal

De camera van de Spark is bevestigd met een 2-assige gimbal, maar de Peri is voorzien van ’s werelds kleinste 3-assige mechanische gimbal.

Walkera presenteert Peri drone

Vliegmodussen

De drone is uitgerust met verschillende innovatieve vliegmodussen waardoor het maken van professionele opnames kinderspel wordt:
• Active Track Mode
• Panorama Mode
• Rocket Mode
• Dronie Mode
• Helix Mode
• Gesture Mode
• Time-Lapse

Vliegtijd

De Walkera Peri wordt aangedreven door een oplaadbare 11.4V 1720mAh 3S LiPo accu, welke volledig opgeladen tot maximaal 15 minuten vliegtijd geeft.

Walkera presenteert Peri drone

Remote Controller

Walkera Peri is te bedienen via je smartphone, maar ook via een speciale remote controller. De afstandsbediening heeft een inklapbaar design en is voorzien van een ingebouwd display waarop de camerabeelden live te bekijken zijn. Het bereik van de afstandsbediening bedraagt 1 kilometer.

0 Reacties

    Plaats een reactie