8.0
BedrijfsnaamWalkera
PlaatsGuangzhou
Land
Websitehttp://walkera.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

Walkera is een Chinese fabrikant van drones, remote controllers en camera's. De fabrikant richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van drones in een goedkoper prijssegment dan de concurrentie met behoud van kwaliteit.

Walkera

Walkera werd in 1995 opgericht en is gevestigd in Guangzhou. Het bedrijf richt zich op consumenten drones en de daarbij behorende onderdelen zoals remote controllers en camera's. Het bedrijf biedt daarnaast oplossingen voor landbouw, brandbeveiliging, energiebedrijven en andere professionele industrieën.

Drones

Walkera heeft een breed scala aan drones voor verschillende doeleinden. Zo produceert de fabrikant drones voor FPV racing en luchtfotografie. Ook is Walkera fabrikant van de bekende DEVO remote controllers en iLook actiecamera's.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close