Marco Borsato heeft vandaag een nieuwe videoclip uitgebracht die volledig uit dronebeelden bestaat. Het nummer 'Alsof Je Vliegt' staat op zijn nieuwe album 'Thuis'.

Nieuwe album

Vandaag is de nieuwe videoclip van Marco Borsato uitgebracht en die is compleet gevuld met prachtige dronebeelden. Het nummer waarvoor de clip is gemaakt heet Alsof Je Vliegt en is onderdeel van het nieuwe album Thuis dat eveneens vandaag is uitgebracht. Vanavond zal de uitzending van RTL Late Night in het teken staan van de album release en vindt de uitzending plaats vanuit de Blaricumse woning van Marco Borsato.

Marco Borsato

Iedereen kent Marco Borsato als een van de beste zangers van Nederland, maar wat veel mensen niet weten is dat Marco ook een groot fan is van drones. Naast zingen gaat hij er dan ook regelmatig op uit om met zijn drone te vliegen. De zanger/dronepiloot heeft al meerdere DJI Phantom drones gehad en heeft sinds kort ook een DJI Spark drone.

Videoclip

De dronebeelden uit de nieuwe videoclip zijn niet gemaakt door Marco Borsato zelf, maar door Keur Overview, het bedrijf van de winnaar van de Drone Video van het Jaar 2014: Jelte Keur.

Op reis

Een vakantie van Marco gaat niet voorbij zonder een paar mooie drone shots te maken. Ook tijdens de jaarlijkse Borsato Barbecue voor deelnemers van The Voice of Holland haalt Marco zijn drone tevoorschijn om een leuke luchtfoto te maken. De opnames deelt hij regelmatig met zijn fans via zijn Instagram.

0 Reacties

    Plaats een reactie