DJI heeft een nieuwe draagbaar oplaadstation uitgebracht voor de DJI Spark. Het oplaadstation heeft een accu met een capaciteit van 5.000 mAh en kan daarmee drie DJI Spark batterijen volledig opladen.

Draadloos opladen

Toen de DJI Spark werd uitgebracht was het al snel duidelijk dat DJI nog met een docking station zou komen. Aan de onderzijde van de batterijen zijn vier contactpunten waarmee de accu zonder het verbinden van een kabel kan opladen.

DJI lanceert draagbaar oplaadstation voor Spark drone

Draagbaar oplaadstation

DJI heeft nu een draagbaar oplaadstation uitgebracht voor de DJI Spark. In dit station bevestig je eenvoudig twee accu's en je DJI Spark waar nog een accu in zit. Het oplaadstation werkt als een powerbank dankzij de 5.000 mAh accu.

Powerbank

De 5.000 mAh accu van het draagbare oplaadstation is in totaal 1 uur en 35 minuten volledig opgeladen. Daarbij is het station in staat om 3 lege DJI Spark accu's in 2,5 uur op te laden. Het laadstation laadt als eerste de accu in de drone op.

DJI lanceert draagbaar oplaadstation voor Spark drone

USB-poort

Het oplaadstation heeft daarnaast ook een 5V USB poort met een output van 2 Ampère. Hiermee kun je je smartphone, tablet of remote controller opladen.

Veiligheid

Het oplaadstation heeft een aantal slimme veiligheidsfuncties ingebouwd. Zo stopt hij met opladen wanneer de accu's van de DJI Spark volledig zijn opgeladen en stopt hij tevens met laden wanneer zijn eigen accu nog maar 5% accucapaciteit over heeft. Wanneer het laadstation wordt ingeschakeld, maar de volgende 30 seconde niets gebeurd, dan schakelt hij ook vanzelf uit.

Kopen

Het oplaadstation is vanaf nu verkrijgbaar via de DJI Store voor 99 euro. Binnenkort ligt de handige accessoire ook in de Nederlandse drone winkels.

0 Reacties

    Plaats een reactie