DJI heeft zojuist haar nieuwste Zenmuse X7 camera aangekondigd.

Aankondiging

Via diverse berichten op haar social media kanalen verspreidde DJI al verschillende teasers met de boodschap dat er vandaag een nieuw product zou worden aangekondigd. Tijdens een presentatie in Californië presenteerde de dronefabrikant haar nieuwste en tevens beste camera voor Inspire 2 drones.

Zenmuse X7

DJI Zenmuse X7 is een uitgerust met een Super 35mm videosensor met een 14 stops dynamic range voor meer details met minimaal licht. De X7 registreert video in 6K CinemaDNG RAW of 5.2K Apple ProRes tot 30 frames per seconde en 3.9K CinemaDNG RAW of 2.7K ProRes tot 59.94 frames per seconde.

Inspire 2

De Zenmuse X7 camera is geschikt voor Inspire 2. Om de volledige capaciteit van de X7 te benutten heeft DJI het beeldverwerkingssysteem van de Inspire 2 geüpgraded naar CineCore 2.1. Met een gewicht van slechts 449 gram resulteert dit in een vliegtijd van maximaal 23 minuten.

Vorige aankondiging

Nog niet heel lang geleden presenteerde DJI tijdens de IFA in Berlijn de Mavic Pro Platinum en Phantom 4 Pro Obsidian. Zoals de naam al doet vermoeden is de nieuwe Mavic Pro Platinum uitgevoerd in een platina kleur en ook een stuk stiller dan de standaard Mavic Pro. De Phantom 4 Pro Obsidian is de zwarte uitvoering van de witte Phantom 4 Pro. Helaas bleef het tot op heden bij de aankondiging, want momenteel zijn beide drones nog niet te vinden in de schappen van de winkels.

0 Reacties

    Plaats een reactie