Om de release te vieren van de Wonder Woman Blu-Ray film verzorgde Intel voor Warner Bros een lichtshow met de inzet van 300 drones.

Wonder Woman

'Wonder Woman' is de nieuwste Warner Bros film en was het thema van de indrukwekkende lichtshow. De show werd uitgevoerd boven de skyline van Los Angeles, Californië.

Regisseur

Ook de regisseur Patty Jenkins was aanwezig om het spektakel gade te slaan "Het is zo cool om je eigen filmlogo zo in de lucht te zien", vertelt Jenkins trots.

Intel Drone Show

Dit is niet de eerste keer dat Intel een levensechte lichtshow met behulp van drones uitvoert. In januari 2016 behaalde Intel het wereldrecord door het uitvoeren van een show met 100 drones in Hamburg. De show werd uitgevoerd in Duitsland aangezien het Amerikaanse bedrijf op eigen bodem geen toestemming kreeg voor uitvoering van de show.

In het voorjaar van 2016 kreeg Intel toch toestemming van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA om de show boven Amerikaans grondgebied uit te voeren. Enkele maanden later deed de chipfabrikant alles nog eens dunnetjes over met een show van 500 drones.

Intel en Warner Bros promoten Wonder Woman via lichtshow met drones

Intel voerde de show ook uit in Sydney, Australië en Signapore. Ook verzorgde Intel een lichtshow op het meerdaagse Coachella festival in Californië.

0 Reacties

    Plaats een reactie