9.0
BedrijfsnaamFederal Aviation Administration (FAA)
PlaatsWashington, DC
Land
Telefoon+1-866-835-5322
Websitehttp://www.faa.gov
CategorieLuchtvaart
Beoordeling9.0
Volg ons

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA reguleert alles dat met burgerluchtvaart te maken heeft waaronder drones. De onbemande vliegtuigjes zijn al jaren een druk agendapunt voor de FAA omdat enige regelgeving ontbrak en de populariteit van de drones de afgelopen jaren sterk toenam. Inmiddels heeft de FAA bepaald dat alle drones tussen de 250 gram en 25 kilogram geregistreerd moeten worden.

Voorlichting

Naast het bepalen van de regels omtrent burgerluchtvaart neemt de FAA ook initiatieven om de burgers voor te lichten over het gebruik van drones. Met meerdere voorlichtingscampagnes informeren zij de burgers in de hoop dat het aantal incidenten met drones laag blijft.

Luchthavens

De belangrijkste taak van de FAA is om al het luchtverkeer zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben zij onlangs aangekondigd te werken aan het afweren van drones rondom vliegvelden. Uiteraard is het vliegen met drones ten strengste verboden en staan er fikse boetes op, maar om het toch volledig uit te sluiten werkt de FAA aan het Pathfinder Program.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close