Intel heeft opnieuw de drones tevoorschijn gehaald voor een prachtige lichtshow. Dit keer vliegen de met LED verlichte drones in de lucht in Singapore. Daar werd woensdagavond de 52ste verjaardag van het land gevierd.

Singapore

Ruim 300 drones vlogen woensdag avond in de lucht voor een speciale lichtshow in Singapore. De drones vlogen boven Marina Bay ter ere van de 52ste verjaardag van het land. De drones vormden samen verschillende kleurrijke figuren in de lucht.

Drone lichtshow

Intel werkt al een lange tijd met hun autonome LED drones. Zo braken zij in januari 2016 het wereldrecord door 100 drones tegelijkertijd in de lucht te laten vliegen. Al snel werd dit record verbeterd naar 300 drones en laat de chipfabrikant inmiddels ook met gemak 500 drones tegelijkertijd vliegen. Tijdens het Coachella festival in Califonië werden bezoekers het afgelopen jaar ook verrast met een lichtshow van Intel.

0 Reacties

    Plaats een reactie