DJI en Dronestagram lanceren opnieuw een wedstrijd voor de mooiste luchtfoto's gemaakt met een drone. Daarbij kunnen mensen van over de hele wereld mee doen en kans maken op te gekke prijzen.

Dronestagram Internatonal Drone Photography

Dronestagram is een website waarop drone-luchtfotograven hun foto's en video's kunnen delen met mensen van over de hele wereld. Voor het vierde jaar op rij organiseert de website een foto wedstrijd waarbij dronepiloten zelf hun foto's kunnen insturen. De wedstrijd kent prijzen in drie verschillende categorieën: Natuur, mens en steden.

DJI en Dronestagram lanceren drone fotografie wedstrijden met prachtige prijzen

Jury

De fotowedstrijd van Dronestagram wordt mede mogelijk gemaakt door National Geographic. De inzendingen worden beoordeeld door Patrick Witty (adjunct-directeur van foto's bij National Geographic), Jean-Pierre Vrignaud (hoofdredacteur van National Geographic Frankrijk), Emanuela Ascoli (fotoredacteur van National Geographic Frankrijk) en de oprichters van Dronestagram Eric Dupin en Guillaume Jarret. De juryleden kijken naar originaliteit, creativiteit, fotografische verdienste en de relevantie met betrekking tot de categorie.

Prijzen International Drone Photography

Naast de eeuwige roem zijn er ook nog prachtige prijzen te verloten. De prijzen bestaan uit 3 DJI Spark drones, 3 Kodak Pixpro SP360-4K camera's, virtual reality brillen, geprinte foto's en Droneguard BP rugzakken.

Foto's insturen International Drone Photography

Deelnemers mogen zoveel foto's insturen als ze zelf willen. Het enige vereiste is dat de foto met een drone is gemaakt. Insturen kan nog tot 30 juni 2017. Ga naar de website van Dronestagram en maak een account aan en dien je foto's in onder de verschillende categorieën: natuur, mensen en steden.

DJI en Skypixel video wedstrijd

Naast de wedstrijd van Dronestagram houden ook DJI en SkyPixel een wedstrijd voor dronefotografie. Echter gaat het in deze wedstrijd om de beste drone video. Hiervoor dient de luchtfotograaf erg creatief te zijn en zijn visie op de wereld te tonen in een video.

Categorieën Skypixel video wedstrijd

Ook deze wedstrijd kent drie verschillende categorieën: natuur, stad en sport. Bij natuur moet de piloot een verhaal vertellen door middel van landschap opnames met de schoonheden van moeder natuur. In de categorie stad moet de luchtfotograaf plekken laten zien die herkenbaar zijn, maar dan van een ander perspectief. Een video in de categorie sport moet je meenemen in de energie en het enthousiasme van een sport, of een atleet die zijn droom achterna gaat. De video's mogen maximaal vijf minuten lang zijn en minimaal 30 seconden.

DJI en Dronestagram lanceren drone fotografie wedstrijden met prachtige prijzen

Prijzen Skypixel video wedstrijd

De winnaar van de Skypixel wedstrijd ontvangt een DJI Inspire 2 Premium Combo, een Nikon D750 Body + 24-70 mm VR 2.8 lens, een horloge, een harde schijf, een zonnebril en een reispakket voor Australië. Daarnaast worden er ook prijzen weggegeven als de DJI Phantom 4 Pro, DJI Mavic Pro Fly More Combo en de DJI Spark.

Deelnemen aan de Skypixel wedstrijd

Om deel te nemen aan de Skypixel wedstrijd kan je tot 2 augustus je opnames insturen via de Skypixel website. De winnaar wordt op 31 augustus bekend gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie