Parrot lanceert een nieuwe editie van de Parrot Bebop 2 drone. Deze drone is speciaal ontwikkeld voor de vastgoed sector. De drone is uitgerust met een software pakket van Pix4D waardoor je eenvoudig een 3D model maakt.

3D Model

Parrot biedt een nieuwe editie van van de Bebop 2 drone aan. Met de Real Estate Edition Starter maak je eenvoudig kant en klare 3D modellen van gebouwen. Door de Parrot Bebop 2 drone te combineren met het Pix4D software pakket worden honderden foto's automatisch samengevoegd tot een 3D model. Deze plaats je direct op een website of print je met een 3D printer.

Gebruiksvriendelijk

De Parrot Bebop 2 Real Estate Edition is geschikt voor iedereen. Er is geen kennis van drones of 3D modelering nodig. De Pix4D software is een van de meest gebruiksvriendelijke op de markt en verbind geheel automatisch de gemaakte foto's tot een 3D model. De drone hoeft ook niet bestuurd te worden. Deze vliegt geheel autonoom nadat op de kaart het perceel dat vastgelegd moet worden is geselecteerd.

Micro-drone

De Parrot Bebop 2 drone is de ideale drone om dit werk uit te voeren, vooral ook in Nederland. De drone weegt namelijk slechts 500 gram en valt daardoor onder de micro-drone regeling. Er is dus geen ROC of ROC-Light nodig om met de drone commercieel te vliegen. Wel moet de drone ingeschreven worden in het luchtvaartuigregister en moet hij verzekerd worden.

Parrot Bebop 2 Real Estate Edition

De Parrot Bebop 2 Real Estate Edition kost 549 euro. Daarbij heb je een maand lang toegang tot het Pix4D Model software pakket. Wil je na een maand dezelfde functies blijven gebruiken, dan moet je bij Pix4D een abonnement afsluiten voor 49 euro per maand. Dit software pakket is tevens geschikt voor gebruik met 3D Robotics Solo, DJI Inspire 1, DJI Phantom 3 (Pro, Adv) en DJI Phantom 4.

December actie

In de maand december kan je beter de twee producten los aanschaffen. De Parrot Bebop 2 drone kost nu namelijk slechts 399 euro! Gecombineerd met een Pix4DModel software pakket ben je dus iets goedkoper uit in deze feestmaand.

Parrot lanceert Bebop 2 Real Estate Edition


0 Reacties

    Plaats een reactie