Sinds Pokémon go zijn augmented reality apps razend populair en dat heeft ook dronefabrikant Walkera gezien. De nieuwe Walkera Aibao drone is namelijk te gebruiken met een speciale app waardoor de lucht een ware speeltuin wordt.

Walkera Aibao

Walkera presenteert de nieuwe ready-to-fly Aibao drone. De drone is makkelijk te besturen en is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Met de drone maak je namelijk gave video's met de 4K camera en speel je leuke spellen in de lucht. De Walkera Aibao is uitgerust met een 5200 mAh LiPo accu die goed is voor zo'n 20 minuten vliegplezier.

Walkera presenteert Aibao drone met augmented reality app

Augmented reality

Het unieke aan de Walkera Aibao drone is dat hij wordt ondersteund door de Walkera Aibao Go applicatie voor iOS en Android. Via deze applicatie kun je verschillende augmented reality games spelen. Het beeld van de camera verschijnt via de app op je scherm waar vervolgens ook objecten in de lucht te zien zijn.

Racing
Het vetse spel is toch wel het racing spel. In dit spel zie je verschillende racing gates in de lucht waar je zo snel mogelijk doorheen moet vliegen. De tijd loopt en het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk door het parcours te vliegen.

Battle mode
In battle mode vliegen er objecten in de lucht die jij met je virtuele wapens kapot kan schieten. Ook dit spel gaat op tijd en het is dan ook de bedoeling om binnen de tijd zoveel mogelijk punten te pakken.

Collect
In collect mode vlieg je door de lucht en zie je overal coins zweven. Vlieg door de coins en verzamel er zoveel mogelijk binnen de tijd.

Vliegen

De Walkera Aibao drone is voorzien van GPS en GLONASS waardoor de locatie van de drone nauwkeurig bepaald wordt. Dit maakt het mogelijk om de games te spelen, maar biedt ook verschillende vliegmodi. De drone beschikt namelijk over een orbit mode waarbij de Aibao rondjes om je heen vliegt met de camera op jou gericht. Ook kan de drone via vooraf bepaalde waypoints een route vliegen zonder dat je hem verder hoeft te besturen.

Walkera presenteert Aibao drone met augmented reality app

Foto's en video

Met de Walkera Aibao maak je fantastische luchtopnames in 4K UltraHD resolutie. De fotokwaliteit is 16 megapixel. De beelden die de drone maakt worden direct naar je smartphone of tablet verzonden zodat je live mee kijkt en de beste luchtopnames maakt. Bij het maken van opnames moet de Walkera Drone applicatie voor iOS of Android gebruikt worden.

Walkera presenteert Aibao drone met augmented reality app

Remote controller

Met de Walkera Aibao drone komt ook een nieuwe remote controller. De Walkera DEVO F8E geeft je bereik een boost en laat je vliegen tot wel 1,5 km. Via een speciale beugel bevestig je eenvoudig je smartphone of tablet en kijk je direct mee met de camera van de drone. De Walkera DEVO F8E heeft een ergonomisch en anti-slip ontwerp aan beide zijden. Met speciale knoppen wordt het vliegen met de Walkera Aibao drone zeer eenvoudig.

Walkera presenteert Aibao drone met augmented reality app

Conclusie

De Walkera Aibao drone is vanaf nu verkrijgbaar en kost 469 euro. Hiervoor heb je de drone inclusief DEVO F8E remote controller. De Walkera Aibao drone is het geld zeker waard want dankzij de augmented reality applicatie hoef je je geen moment te vervelen tijdens het vliegen.

0 Reacties

    Plaats een reactie