7.0
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Aibao

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 455,00 € 0.00 € 455.00Kopen

Informatie over Walkera Aibao

De Walkera Aibao is een echte game drone en geeft een nieuwe dimensie aan drone vliegen. De drone kan namelijk gebruikt worden met een heuse Augmented Reality applicatie. Hierdoor zie je bijvoorbeeld een racing circuit in de lucht of verzamel je munten door er doorheen te vliegen.

Vliegen

De Walkera Aibao is een zeer makkelijk te besturen gaming drone. Dankzij verschillende vliegmodi wordt je veel geholpen tijdens de vlucht en maak jij de vetste opnames en speel je gave games. De drone beschikt over een dual GPS modus bestaande uit GPS en Glonass. Hiermee vliegt de drone zeer stabiel op vaste locaties in de lucht. Daarnaast beschikt de drone over de vliegmodi; Orbit mode, Waypoint en Standard Hovering. Deze modi zorgen ervoor dat het vliegen met een drone en het maken van opnames vereenvoudigd wordt.

Games

Het unieke van de Walkera Aibao drone is dat je er leuke games mee kan spelen. Via een speciale augmented reality app zie je objecten verschijnen in de lucht. Vlieg bijvoorbeeld door verschillende gates en vestig een snelheidsrecord of vlieg met je drone rond en verzamel munten. Ook is er een combat mode game te vinden in de applicatie. Hiermee zie je verschillende vijandige objecten in de lucht die je met virtuele wapens kunt vernietigen.

Camera

De drone is voorzien van een zeer goede camera die filmt in 4K Ultra HD resolutie. Dit doet de drone met 25 beelden per seconde. Film je in de FullHD 1080p resolutie dan gebeurt dit met 60 beelden per seconde. Het maken van foto's gebeurt met 16 megapixels en een afmeting van 4640 bij 3480 pixels. De videobeelden worden opgeslagen als MP4 of MOV bestanden.

Accu en vliegtijd

De Walkera Aibao gaming drone weegt inclusief batterij slechts 570 gram en heeft een topsnelheid van 72 kilometer per uur. De drone is standaard uitgerust met een 7.6V LiPo accu met een capaciteit van 5200 mAh. Deze accu is goed voor een vliegtijd van maximaal 18 minuten. Voor een langere vliegtijd wordt geadviseerd om extra accu's aan te schaffen. De accu is eenvoudig te vervangen waardoor je snel weer in de lucht bent.

Remote controller

De Walkera Aibao drone wordt geleverd met de splinternieuwe DEVO-F8E remote controller. Deze afstandsbediening geeft je de volledige controle over de drone en is voorzien van een speciale beugel om je smartphone of tablet in te bevestigen. De maximale communicatie afstand van de remote controller is 1500 meter. De DEVO-F8E is voorzien van een 6000 mAh oplaadbare LiPo accu waarmee je zo'n 48 uur vliegplezier beleeft.

Conclusie

De Walkera Aibao is een leuke ready to fly quadcopter waarmee je veel vliegplezier kan beleven. De gaming drone vliegt in een hoge snelheid en staat garant voor veel vliegplezier. Met de speciale Augmented Reality applicatie hoef je je nooit te vervelen en speel je gave spelletjes in de lucht.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close