De Chinese drone fabrikant Walkera lanceert binnenkort een nieuwe Walkera Voyager 4. De quadcopter beschikt over een intrekbaar landingsgestel en een 4K camera met 16x optische zoom. Daarnaast maakt de drone gebruikt van het 4G LTE signaal.

Camera

Walkera producteert op dit moment de nieuwe Walkera Voyager 4 drone. De quadcopter is wit met zwart en beschikt over een 4K ultraHD camera. Het mooie van deze camera is dat hij beschikt over 16x optische zoom die bedient kan worden vanaf de remote controller.

Nieuwe Walkera Voyager 4 drone met optische zoom en 4G


Stiebele beelden

De camera zit vast aan een gimbal die ervoor zorgt dat je zeer stabiele beelden kunt opnemen. Het landingsgestel is intrekbaar waardoor de camera 360 graden vrij kan rond draaien. Hierdoor kun je de de drone stil laten zweven op een vaste plek terwijl je de camera bedient.

4G LTE

Het bijzondere aan de Walkera Voyager 4 is dat hij gebruik maakt van het 4G LTE signaal. Hierdoor zal het mogelijk worden om de drone van grote afstand te bedienen. Over de exacte werking van het vliegen via 4G heeft de fabrikant nog niets bekend gemaakt.

Presenteren

De opvolger van de Walkera Voyager 3 zal binnenkort officieel door Walkera gepresenteerd worden.


0 Reacties

    Plaats een reactie