7.0
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Voyager 3

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 2.399,00 € 0.00 € 2399.00Kopen

Informatie over Walkera Voyager 3

Walkera Voyager 3 is het topmodel uit de serie Walkera-drones voor luchtfotografen. Met dit quadcoptersysteem verandert iedere beginner in een professionele luchtfotograaf.

Vliegen

Het zwarte design in combinatie met de witte kleur geven de drone een stoere uitstraling. Het frame van de quadcopter beschikt over een intrekbaar landingsgestel waardoor de camera met gimbal 360 graden vrij spel heeft.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 borstelloze motoren, elk voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Auto Follow

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van een smartphone.

Accu

Walkera Voyager 3 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 6000mAh 29.6V Intelligent battery. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 20 tot 25 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Walkera Voyager 3 wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening is voorzien van een LCD display waarmee je real-time kunt meekijken met de HD camera.

Camera

Maak eenvoudig zelf de mooiste foto- en video-opnames vanuit de lucht. De Walkera Voyager 3 is uitgerust met een 1920 x 1080p (60fps) camera.

Gimbal

De Walkera Voyager 3 is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

Intrekbaar landingsgestel

De Walkera Voyager 3 heeft een aerodynamisch frame met intrekbaar landingsgestel. Dankzij het intrekbare landingsgestel heeft de camera met gimbal 360 graden vrijheid zonder dat het beeld verstoord wordt door de poten van het landingsgestel.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je op de grond real-time meekijken met de camera van de drone. Via het display op de afstandsbediening zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close