Zowel Team MRP als TEAM SQG hebben zich in de voorrondes van de World Drone Prix weten te kwalificeren voor de finales van de World Drone Prix Dubai. De voorrondes vonden de afgelopen dagen plaats op een binnenparcours in Dubai. De Nederlandse FPV-teams nemen het tegen 30 andere teams op in de finales op 11 & 12 maart.

Kwalificatieronde

De 2 Nederlandse deelnemers aan de World Drone Prix hebben zich gisteren weten te plaatsen voor de finale van dit internationale FPV-evenement. Beide teams waren door de organisatie van World Drone Prix op basis van voorgaande prestaties in de nationale voorrondes al geselecteerd om hun accomodatie- en reiskosten vergoed te krijgen. Dit gaf ze echter geen voordeel tijdens de kwalificatierondes; beide teams moesten presteren op de indoorbaan om hun finaleplek voor 11 & 12 maart veilig te stellen. Op basis van de resultaten tijdens de kwalificatie heeft de WDP nu de volgende ranglijst naar buiten gebracht:

Nederlandse teams MRP en SQG door naar finales World Drone Prix

Klaar voor de finale

Nu de 2 teams zich hebben weten te kwalificeren, kunnen ze zich gaan voorbereiden op de finales. Deze vinden plaatst op het futuristische outdoor racecircuit bij Skydive Dubai. Team SQG houdt je via YouTube op de hoogte van hun belevenissen in Dubai.

Indoor baan

Om een indruk te krijgen van het indoor parcours in Dubai waar de voorrondes plaats vonden, publiceerde World Drone Prix onderstaande video op haar Instagram-kanaal:

The Game is On! Watch the drone race across the thrilling pre-qualifiers track as the teams battle it out for the top spots. Catch all this and more live in action on 11th and 12th March at #WDP16. #WorldDronePrix #prequalifiers #droneracing #drones #dronetrack #skydive #Dubai
Een video die is geplaatst door World Drone Prix (@worlddroneprix) op

0 Reacties

    Plaats een reactie