8.1
MerkXIRO
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor XIRO Xplorer 2

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over XIRO Xplorer 2

XIRO Xplorer 2 is een Ready To Fly (RTF) quadcopter-systeem met alle functies in huis die je van een drone kan verwachten. Met de XIRO Xplorer 2 verandert iedere beginner vliegensvlug in een professionele luchtfotograaf.

Vliegen

XIRO Xplorer 2, de opvolger van de Xlporer V of Xplorer G, is een allround drone die weinig te wensen over laat. Het frame heeft een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het donkere design in combinatie met de groene kleurelementen geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje met de XIRO Xplorer 2.

Visual Positioning

De Xiro Xplorer 2 beschikt over Visual Positioning System en GPS/GLONASS om ervoor te zorgen dat de drone zowel in- als outdoor stabiel vliegt. De hoogte wordt vergrendeld door een ultrasonisch sonar systeem dankzij een extra camera module die de locatie kan vaststellen.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Auto Follow

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de smartphone.

Ontwijksysteem

XIRO Xplorer 2 is uitgerust met een geavanceerd ontwijksysteem. Hiermee wordt de kans op een crash verkleind en is de drone dus nog makkelijker te besturen. Het ontwijksysteem ziet objecten binnen een straal van 360 graden en die zich binnen een afstand van 6 meter tot de drone bevinden.

Vliegtijd

De batterij van de Xiro Xplorer 2 heeft ook een upgrade gekregen. De quadcopter wordt geleverd met een 5300 mAh accu die je een vliegtijd van zo’n 25 minuten geeft. Dit is ongeveer gelijk aan de DJI Phantom 3 Professional die ook in 4K filmt.

Remote Controller

Xiro Xplorer 2 wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Xiro Smartphone app

Via de gratis app haal je meer uit je Xiro Xplorer 2 drone. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. Xiro Xplorer 2 beschikt ook over een app in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

XIRO Xplorer 2 beschikt over een 4K camera die met 30fps filmt. Deze is ook in te stellen op 1080p en filmt daarmee 120fps. Dit is twee keer zoveel frames per seconde dan de DJI Phantom 3 Professional haalt op deze resolutie. De camera is bevestigd aan een 3-assige gimbal waardoor je altijd stabiele beelden registreert.

Gimbal

De XIRO Xplorer 2 is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel en bekijk je vanaf de grond de live-beelden tijdens de vlucht van de drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close