7.0
MerkXIRO
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor XIRO Xplorer G

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 429,00 € 0.00 € 429.00Kopen

Informatie over XIRO Xplorer G

Xiro Xplorer G is een Ready To Fly quadcopter met vele mogelijkheden. Xiro Xplorer G is een bijzondere vliegmachine met GPS-technologie, GoPro Hero 3/4 mount en gimbal.

3 versies

Xiro Xplorer G is in drie versies leverbaar; Xplorer, Xplorer G en Xplorer V. De standaard versie - Xplorer - heeft een GPS unit en is te upgraden naar de G of V. De Xplorer G heeft als uitbreiding een signaalversterker en een GoPro Hero mount. De Xplorer V heeft een onboard HD camera en heeft ook de range extender.

Aircraft

Xiro Xplorer G heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het donkergrijze design in combinatie met de opvallende groene kleur geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze alleskunner ook een uitstekende keuze voor beginners.

Vliegen

De Xiro Xplorer G quadcopter geeft de gebruiker de mogelijkheid om drie verschillende vliegniveaus in te stellen. Zo is level 1 het meest toegankelijke niveau. In deze modus kun je vertrouwd raken met de drone, want hierbij worden de hoogte, snelheid en afstand gelimiteerd. In de opvolgende levels worden de hoogte, snelheid en afstand steeds groter. De drone heeft op level 3 een maximale snelheid van 15 meter per seconde.

Motoren

De drone is voorzien van 4 armen, elk op het uiteinde uitgerust met een krachtige motor. Iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De Xiro Xplorer G drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografen uitkomst. Ook is de maximale vlieghoogte in te stellen waardoor je eenvoudig een limiet kan ingeven voor de maximale hoogte die de Xiro Xplorer G drone mag aannemen.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Auto Follow

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone een object kan volgen. Via de app kun je een object selecteren die de drone moet volgen.

360 graden selfie

Ook is het mogelijk om met de Xiro Xplorer G drone 360 graden selfies te maken. Stel je staat op een toren of een berg dan kun je de 360 graden functie activeren waardoor de drone in 360 graden om je heen zal vliegen.

Accu

De Xiro Xplorer G wordt geleverd inclusief een oplaadbare 5200 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu grofweg zo'n 25 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van de Xiro Xplorer G wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening is tevens voorzien van een smartphonehouder. Via je smartphone kun je in real-time meekijken met de beelden van de camera tijdens de vlucht.

Smartphone

Via de gratis app haal je meer uit je Xiro Xplorer G drone. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. Xiro beschikt ook over een app in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

Xiro Xplorer G drone is geschikt voor GoPro camera's.

Gimbal

Xiro Xplorer G drone is uitgerust met een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal is geschikt voor GoPro Hero cams.

FPV

De Xiro Xplorer G drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het scherm van je smartphone of tablet zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close