6.8
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X8G

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 199,00 € 0.00 € 199.00Kopen

Informatie over Syma X8G

Syma X8G is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met 1080p HD camera. Deze drone is uitermate geschikt voor de beginnende luchtfotograaf.

Syma X8G

Syma X8G is het luxere broertje van Syma X8C. In tegenstelling tot de X8C is de Syma X8G uitgerust met een betere camera. De camera van de X8G neemt video op in 1080p HD kwaliteit en maakt foto's in 8 megapixel.

Aircraft

Syma X8G heeft een solide body geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en aantrekkelijke prijsniveau is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 Brushed motoren. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend voorzien van een 2-blade design propeller.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met de Syma X8G drone. Met een simpele druk op de knop voert de Syma X8G een 360 graden looping uit!

Accu

Syma X8G wordt geleverd inclusief een oplaadbare 7.4V 2000 mAh LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 10 minuten. Koop altijd een extra accu voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig.

Accu

Syma X8G wordt geleverd inclusief acculader om de vliegaccu op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter in verband met mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

Syma X8G wordt geleverd inclusief 4-kanaals Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone aanstuurt. Via de 2.4Ghz frequentie zendt de Remote Controller de instructies naar de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen. De afstand die de drone verwijderd kan zijn van de Remote Controller is 100 meter.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De Syma X8G is uitgerust met een makkelijker te installeren en verwijderen HD camera. De camera maakt foto's in 8 megapixel en neemt video op in 1080p HD kwaliteit.

Opslag

Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een SD-geheugenkeurt en staan dus razendsnel op je computer. Syma X8G wordt standaard geleverd inclusief 4 GB SD-geheugenkaart.

Gimbal

Syma X8G is niet voorzien van een gimbal. Een gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij een gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close