6.5
MerkSyma
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Syma X8C

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 89,00 € 0.00 € 89.00Kopen

Informatie over Syma X8C

De Syma X8C is een ready-to-fly quadcopter met camera. De drone is ideaal voor de beginnende drone piloot die deze drone wil gebruiken om te leren vliegen met een onbemand luchtvaartuig. De drone heeft bijna dezelfde afmeting als de DJI Phantom drone en is zeer gebruiksvriendelijk.

Syma X8C

De Syma X8C kent drie verschillende vliegmodi. Een snelle en langzame modus waarin de reactie- en vliegsnelheid van de drone wordt aangepast. Daarnaast beschikt de Syma X8C ook over de vliegmodus 'headless modus'. In deze vliegmodus herkent de drone waar jij met de controller staat waardoor de besturing altijd ten opzichte van de bestuurder is. Hierdoor hoef je niet meer op te letten wat de voor en achterkant van de drone is. Dit kan erg handig zijn wanneer de drone op grote hoogte is en jij niet meer goed kan zien wat de voor of achterkant is.

Camera

De Syma X8C is standaard uitgerust met een 2 megapixels camera. Deze camera filmt in een 720p HD resolutie en is vanaf de meegeleverde remote controller te bedienen. De camera dient wel voor aanvang van de vlucht op een vaste hoek gezet te worden. Aan de achterzijde van de camera is een sleuf voor de microSD geheugenkaart. Hier worden de opgenomen foto's en video's opgeslagen. Bij de Syma X8C wordt standaard een 4GB geheugenkaart geleverd.

Accu

De Syma X8C heeft een vliegtijd van ongeveer 7 minuten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2000mAh LiPo accu. Na een vlucht is deze accu in ongeveer drie uur weer volledig opgeladen. Wil je langer gaan vliegen is het raadzaam om een extra accu aan te schaffen.

Remote controller

De Syma X8C wordt ready-to-fly geleverd wat betekend dat het pakket is voorzien van een remote controller. Deze is redelijk groot en ligt daardoor lekker in de hand. Via de knoppen op deze afstandsbediening zijn verschillende vliegmodi in te stellen en bedien je de camera.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close