7.2
MerkSky-Hero
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF

Sky-Hero Anakin Club Racer is een Almost Ready To (ARF) quadcopter geoptimaliseerd voor FPV racing.

Frame

Sky-Hero Anakin Club Racer is ontworpen met het oog op snelheid tijdens FPV drone racing. Het design in combinatie met het stoere frame geven de drone een stoere uitstraling. Net zoals de Sky-Hero Anakin heeft de Sky-Hero Anakin Club Racer een design waarin alle elektronica volledig zijn beschermd (lees: afgedekt) is. In tegenstelling tot zijn jongere broertje, heeft de Club Racer vlakke armen zodat de race-quad nog minder weerstand vangt in de lucht. Dit maakt laatstgenoemde ook meteen een stuk kwetsbaarder in vergelijking met de reguliere Anakin-versie.

Frame formaat

Het cijfer 260 in de naam 'Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF' staat voor het frame-formaat. Dit is de afstand van de motor linksachter naar de motor rechtsvoor. Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF heeft een frameformaat van 260 mm. Sky-Hero Anakin Club Racer ARF is verkrijgbaar in 2 maten: 215 mm en 260 mm. Het kleinere frame met 215 mm diagonaal is meer wendbaar dan de 260-versie. Dankzij grotere propellers kan de 260 mm daarentegen weer hogere snelheden halen dan de 215 mm-variant. De keuze waar je voor gaat ligt aan jouw doelstellingen, ervaringen en voorkeuren.

ARF

Voor de beginnende FPV racer: Sky-Hero Anakin Club Racer is officieel alleen verkrijgbaar als Almost Ready To Fly (ARF)-versie. Dit betekent dat je zelf over een Remote Controller (lees: zender/ontvanger) en video-transmitter dient te beschikken. Zijn broertje, Sky-Hero Anakin, is wel verkrijgbaar als RTF-versie.

Motoren

De drone is met 4 krachtige XNOVA X2206 2000KV motoren. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design HQ prop 6x4,5 inch propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Flight Controller

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF is uitgerust met een CC3D Flight Controller verpakt in een aluminium behuizing.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360-graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF-versie wordt standaard geleverd exclusief een vliegaccu. Controleer bij aankoop dus altijd of er een accu bij geleverd wordt, want anders moet je die er los bij kopen voor je kunt beginnen met vliegen.

Sky-Hero accu's

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF-versie is geschikt voor de volgende Sky-Hero accu's:
- Anakin LiPo 3S 1300mA 35C
- Anakin LIPO 3S 1300mA 65C
- Club Racer LiPo 4S 1300mA 65C
- Club Racer LiPo 4S 1800mA 65C

Extra accu

Koop altijd een (of meer) extra accu('s) voor je FPV racer. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig. Ga je op pad met meer volle batterijen, heb je op locatie langer vliegplezier!

Acculader

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF-versie wordt standaard geleverd zonder acculader, dus besef goed dat je een acculader nodig hebt om de vliegaccu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De ARF-versie van de Sky-Hero Anakin Club Racer 260 FPV racer wordt geleverd exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Je dient zelf dus over een afstandsbediening te beschikken of als beginner kun je bij een speciaalzaak een compleet samengestelde set proberen te kopen.

Camera

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF is uitgerust met een camera aan de voorkant van de race quad. De 28mm Sony HS1177 600TVL CCD camera registreert de beelden die met behulp van een video-transmitter doorgestuurd kunnen worden naar de ontvanger, bijvoorbeeld een monitor of videobril.

Video-transmitter

Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF race quad is standaard niet uitgerust met een video-transmitter. Een video-transmitter is het stukje elektronica dat de camerabeelden verzendt van de vliegende drone naar de piloot op de grond. VTX 25-600MW 40CH is een video-transmitter die optioneel verkrijgbaar is voor de Sky-Hero Anakin Club Racer 260 ARF race quad die zelf in stellen is op 25 tot 600mW zendvermogen.

FPV

De video-transmitter is het laatste onderdeel wat je nodig hebt om de drone uit te rusten met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken met de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close