7.4
MerkSky-Hero
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Sky-Hero Anakin

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Sky-Hero Anakin

Drone fabrikant Sky-Hero introduceerde de Anakin FPV race drone halverwege 2015. De fabrikant speelt hiermee in op de toenemende populariteit van FPV racen. Veel FPV racers bouwen hun eigen quadcopter, maar met de Sky-Hero Anakin is dit niet meer nodig. Het enige dat je zelf moet doen is een accu aansluiten en je eigen controller en FPV bril connecten en je bent klaar om de lucht in te gaan.

Sky-Hero Anakin

De drone heeft een stijlvol en aerodynamisch design en is speciaal ontworpen voor snelheid en behendigheid. De hoek van de motoren is aanpasbaar waardoor je hem schuiner kunt zetten voor meer snelheid. Ook de hoek van de camera is gemakkelijk aan te passen. Wanneer je op hoge snelheid vliegt wil je niet dat de drone naar de grond filmt. Daarom kun je hem in een hoek tot 20 graden op de drone zetten.

Racen

De snelle race quadcopter weegt 350 gram en kan uitgerust worden met propellers tot 6 inch. De vliegtijd is afhankelijk van welke accu je gebruikt. De Sky-Hero Anakin is geschikt voor 3S en 4S accu's tot 1800 mAh.

FPV bril

Voor de ultieme FPV ervaring koppel je de Sky-Hero Anakin met een FPV bril van bijvoorbeeld Team Blacksheep. Hierin zijn twee schermen geïntegreerd die je in staat stellen om live mee te kijken met de CCD 800 TVL FPV camera.

Bind and fly

De Sky-Hero Anakin is de ideale drone voor de beginnende FPV piloot. Hij wordt bind and fly geleverd en vraagt geen technische kennis van drones. Daarnaast is de Sky-Hero Anakin met zijn carbon armen erg stevig en kan hij tegen een stootje. Alle elektronica van de quadcopter zit veilig verborgen achter een cover.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close