6.0
MerkRevell Control
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Revell Control Nano Quad Pro Drone RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Revell Control Nano Quad Pro Drone RTF

Revell Control Nano Quad Pro Drone RTF is een Ready To Fly mini-quadcopter. De opvolger van de meermaals bekroonde Nano Quad die de uitstekende vliegeigenschappen uitbreidt met 3 snelheidstrappen en een loopingfunctie.

Vliegen

Het design van de Pro-versie lijkt als twee druppels water op zijn voorganger. Ondanks de geringe afmetingen van 40 x 30 mm en een gewicht van slechts 11 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Dankzij de ingenieuze stabiliteitstechnologie en verschillende snelheidsniveau's is deze drone geschikt voor beginners, maar ook leuk voor gevorderden om hun vliegvaardigheden te testen.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 kleine, maar zeer krachtige motoren. Vanzelfsprekend zijn deze motoren versierd met een 2-blade design propeller. De mini-propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Dankzij de kleine afmetingen is de Revell Nano Quad uiterst wendbaar in de lucht. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze mini-acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Revell Control Nano Quad Pro Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 100 mAh LiPo accu.Bij de juiste omstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 5 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter i.v.m. mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) versie wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

Revell Control Nano Quad Pro Drone heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close