6.0
MerkRevell Control
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Revell Control Nano Quad Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 29,99 € 0.00 € 29.99Kopen

Informatie over Revell Control Nano Quad Drone RTF

De Revell Nano Quad is een mini-quadcopter met een extreem klein formaat. De drone is misschien wel de kleinste in zijn soort, maar staat garant voor urenlang vliegplezier.

Vliegen

Ondanks z'n kleine formaat heeft de Revell Nano Quad uitstekende vliegeigenschappen. Zelfs buiten - bij minimale wind - weet deze mini-drone zich goed staande te houden. Ondanks de geringe afmetingen van 45 x 30 x 10 mm en een gewicht van slechts 11.5 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingebouwde stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 kleine doch krachtige motoren. De motoren reageren snel op iedere opdracht vanuit de Remote Controller. De uiteindes van de motoren zijn vanzelfsprekend versierd met kleine 2-blade design propellers. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

Revell Nano Quad wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3,7 V 100 mAh vliegaccu. Bij de juiste vliegomstandigheden resulteert een volle accu in zo'n 5 minuten vliegplezier. De vliegaccu kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly-versie van de Revell Nano Quad wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

Revell Nano Quad is niet uitgerust met een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close