6.5
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan X4 Plus Micro Drone H107C Plus

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 79,00 € 0.00 € 79.00Kopen
Bol.com7.5 € 72,90 € 0.00 € 72.90Kopen
Conrad7.0 € 70,99 € 0.00 € 70.99Kopen
TopRC.nl7.0 € 54,95 € 0.00 € 54.95Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 64,99 € 0.00 € 64.99Kopen

Informatie over Hubsan X4 Plus Micro Drone H107C Plus

Hubsan X4+ micro drone met HD Camera H107C+ is een mini-quadcopter met ingebouwde HD camera. Het kleine formaat in combinatie met de indrukwekkende beeldkwaliteit maken deze quadcopter de perfecte gadget.

Aircraft

Hubsan X4+ micro drone met HD Camera H107C+ is de opvolger van Hubsan X4 H107L. De quadcopter is klein van formaat, maar gigantisch in prestaties. De Hubsan X4 Plus is uitgerust met een ingebouwde HD camera heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier.

Vliegen

Het strakke design in combinatie met gestroomlijnde vormgeving geeft de Hubsan een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners en leuk voor training van vliegvaardigheden voor gevorderden.

Techniek

Ondanks de geringe afmetingen en gewicht, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met het ingenieuze 6 Axis Flight Control System is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze gave gadget.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 motoren. Iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De Hubsan X4+ Micro Drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze luchtacrobaat geen enkel probleem!

Accu

Hubsan X4+ Micro Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 520mAh LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 minuten. Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter in verband met mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

Hubsan X4+ Micro Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening of zender waarmee je de drone bedient. Via de 2.4 Ghz frequentie stuurt de zender de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De Hubsan X4+ Micro Drone is uitgerust met een HD 720p camera. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer.

Gimbal

Hubsan X4+ Micro Drone is niet voorzien van een gimbal.

FPV

Hubsan X4+ Micro Drone heeft geen FPV functionaliteiten.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close