6.2
MerkHubsan
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Hubsan X4 H107L

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Bol.com7.5 € 72,95 € 0.00 € 72.95Kopen
TopRC.nl7.0 € 49,95 € 0.00 € 49.95Kopen

Informatie over Hubsan X4 H107L

De Hubsan X4 is een kleine en goedkope drone die ideaal is voor beginnende drone piloten. Voor de experts is de Hubsan X4 ook een leuke drone doordat je met de expert modus loopings en figuren kunt maken. De Hubsan X4 beschikt over een camera en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er zijn drie verschillende varianten van de Hubsan X4.

Specificaties

- Frequentie: 2.4 GHz
- Batterij: 3.7V 380 mAh
- USB laadkabel
- Gewicht: 38 gram

Verkrijgbaar in 3 versies

De eerste Hubsan X4(H107C) is uitgerust met een 0.3 megapixel camera. De tweede versie hiervan (H107CHD) is uitgerust met een 2.0 megapixel HD camera. Met de FPV versie (H107DN) is het mogelijk om de beelden die de 2.0 megapixel camera maakt, te zien op je transmitter. hubsan_X4_review_615

Vliegmodus

De Hubsan X4 is te gebruiken met twee vlieg standen. Met de normale modus is de drone erg stabiel en beweegt rustig waardoor je niet snel fouten maakt. De expert modus is voor de ervaren piloten. De Hubsan X4 reageert erg snel op de besturing waardoor je hoge snelheden kunt behalen. dozen_hubsan_X4_615

Accu

De Hubsan X4 wordt geleverd met een 380 mAh LiPo accu. Hiermee kun je tussen de 5 รก 10 minuten vliegen. De accu heeft ongeveer een half uurtje nodig om volledig op te laden.

Transmitter

De Hubsan X4 H107C en de H107CHD worden standaard geleverd met een transmitter. Voor de Hubsan X4 FPV is een andere transmitter nodig om de beelden die de drone maakt live te bekijken. De transmitter voor de Hubsan X4 FPV is uitgerust met een scherm. transmitter_hubsan_x4_615

Conclusie

De Hubsan X4 is een leuke drone voor de beginner of een leuke speel drone voor de ervaren piloot. Voor mooie video opnames hoef je de Hubsan X4 niet aan te schaffen. De FPV geeft wel een extra dimensie aan het vliegen omdat je live mee kunt kijken. Al met al een leuke betaalbare drone voor veel vlieg plezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close