7.0
BedrijfsnaamAlternate
PlaatsRidderkerk
Land
Telefoon+31 (0)180 - 44 08 44
Websitehttp://www.alternate.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling7.0
Volg ons

Alternate.nl is een winkel gericht op de verkoop van consumenten elektronica. Alternate is gespecialiseerd op het gebied van computers en randapparatuur en verkoopt sinds 2015 ook drones. Als je voor 22:00 uur iets besteld in de webshop van Alternate dan heb je het de volgende dag al in huis.

Alternate

In de webshop van Alternate kan je terecht voor computer apparatuur, witgoed, speelgoed, tuin artikelen, huishoudelijke artikelen, telefoons, tablets en dus ook drones. Alternate levert populaire drones van de merken DJI, Parrot en Xiro. Door de snelle levering heb je jouw nieuwe drone een dag na je bestelling al in huis en kan je direct de lucht in.

Drones

Alternate levert drones van de merken Parrot, Xiro en van marktleider op het gebied van drones DJI. Alternate richt zich met de drones op de hobby-matige piloten en heeft de drone dan ook in de sectie speelgoed staan. Bij Alternate kan je dus terecht voor de Parrot Minidrones, Parrot Bebop drones, Parrot AR.Drone 2.0 en de Parrot Jumping Sumo, maar ook de populaire DJI Phantom- en Inspire-serie is te koop bij Alternate.

XIRO

Naast de DJI en Parrot drones levert Alternate ook drones van het merk Xiro. Xiro is een nieuw merk en heeft met de Xiro Xplorer de drone markt verovert. Deze slimme drone wordt Ready To Fly (RTF) geleverd en bestaat uit verschillende modules. Hierdoor kan je gemakkelijk een gimbal met camera bevestigen voor het maken van stabiele luchtopnames.

Winactie

In januari gaf Alternate een DJI Phantom 2 quadcopter weg aan de prijswinnaar van de winactie van DRONES.nl.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close