6.7
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.7(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 2

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Phantom 2

DJI Phantom 2 is een professionele quadcopter voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Door het gebruik van GPS- en stabilisatie-technieken staat de Phantom 2 garant voor een uiterst stabiele vlucht. De DJI Phantom 2 wordt standaard geleverd exclusief camera, maar is naar geheel eigen voorkeur eindeloos uit te breiden.

Kenmerken DJI Phantom 2

• Ready to Fly Quadcopter
• Precisie Flight en Stable Hovering
• H3-2D en H3-3D gimbal ondersteuning
• 25 minuten vliegtijd
• Intelligente batterij
• Back to Home-functie
• Intelligent Orientation Control
• Zelfspannende propeller
• Video Downlink Ondersteuning
• Standaard geleverd exclusief camera dji-phantom-2-quadcopter-drone

DJI Phantom 2

De Phantom 2 is de waardige opvolger van DJI's eerdere model DJI Phantom. DJI Phantom 2 is uitgebreid van verbeterde vlucht- en stabilisatietechnologieën die zorgen voor een betere en stabielere vliegervaring. De DJI Phantom 2 drone is ontzettend eenvoudig te vliegen en hiermee uitermate geschikt voor de beginnende piloot.

Langere vliegtijd

In tegenstelling tot zijn voorganger is de DJI Phantom 2 drone ook uitgerust met een 5200mAh Lithium Polymer accu die garant staat voor een vliegtijd van 25 minuten.

Stabiel zweven

Het geïntegreerde GPS automatische piloot-systeem zorgt niet alleen voor nog stabieler zweven, maar maakt ook zweven op een vaste positie mogelijk. Laatstgenoemde functies brengen uw luchtopname naar een nog hoger niveau.

Gewicht

De DJI Phantom 2 drone weegt 1030 gram, (inclusief accu) en heeft een maximaal vertrekgewicht van 1300 gram. dji-phantom-2-quadcopter-vliegen

Vliegsnelheid

De maximale stijgsnelheid die de DJI Phantom 2 kan bereiken bedraagt 6 m/s en de maximale daalsnelheid bedraagt 2 m/s.

Intelligent Orientation Control

Ook is de DJI Phantom 2 uitgerust met een Intelligent Orientation Control-functie (IOC). Deze IOC-functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij de IOC-functie wordt de besturing van deze drone nog eenvoudiger wat simpelweg resulteert in nog betere vliegprestaties.

Self Tightening propellers

DJI Phantom 2 heeft zogenaamde 'Self Tightening propellers'. Deze unieke DJI propellers schroeven zichzelf vast tijdens de vlucht, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over loszittende propellers. Dankzij de geïntegreerde schroefdop zijn de DJI propellers zonder gereedschap te bevestigen. dji-phantom-2-quadcopter-accu

Accu

De DJI Phantom 2 drone is uitgerust met een high performance 5200mAh Lithium Polymer accu. Dankzij deze 3S LiPo accu geniet u van een vliegtijd tot 25 minuten met de DJI Phantom 2 drone. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig.

Accu leeg?

De DJI Phantom 2 drone is uitgerust met een laag voltage beschermingssysteem. Dit waarschuwingssysteem beschikt over 2 verschillende niveau's. In het eerste niveau gaat de rode LED indicator branden om de piloot te waarschuwen. Het tweede niveau zorgt ervoor dat de DJI Phantom 2 drone automatisch zal landen om onvoorziene valschade aan de DJI Phantom 2 te voorkomen. dji-phantom-2-quadcopter-afstandsbediening-remote-control

Afstandsbediening

De DJI Phantom 2 drone wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening met verende control-sticks. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA-batterijen. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via 2.4GHz ISM frequentie. De maximale afstand die de DJI Phantom 2 drone verwijderd kan zijn van het basisstation bedraagt maar liefst 1.000 meter.

Back to Home functie

Indien de verbinding tussen de Phantom 2 en zijn afstandsbediening worden verbroken, wordt het Fail Safe systeem in werking treden en keert de Phantom 2 drone automatisch naar zijn vertrekpunt terug.

Exclusief camera

Let op: de DJI Phantom 2 wordt standaard geleverd zonder camera. Natuurlijk kunt u vele typen camera's monteren op de DJI Phantom 2. dji-phantom-2-quadcopter-camera-gimbal

Zenmuse H3-2D of H3-3D gimbal

Om een camera te monteren op de DJI Phantom 2 drone heeft u een Zenmuse H3-2D of H3-3D gimbal nodig. Een gimbal is een scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse H3-2D of H3-3D gimbal is het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone. De Zenmuse H3-2D of H3-3D gimbal ondersteunt alle GoPro camera's. Een GoPro-camera is een HD video-camera die veel gebruikt wordt voor opnames tijdens extreme action sports.

GPS

Het geïntegreerde GPS automatische piloot-systeem maakt het mogelijk om op een vaste positie te blijven zweven, een hoogte slot en stabiele zweefervaring.

No Fly Zone

Om de veiligheid te verhogen is de DJI Phantom 2 ook uitgerust met een No Fly Zone-feature. De nieuwe firmware van de Phantom 2 ontwijkt automatisch gebieden waarvoor luchtvaart verboden gelden.

LED verlichting

Elke arm van de DJI Phantom 2 is voorzien van rood of groen gekleurde LED-indicatoren. Deze geïntegreerde LED verlichting zorgt voor een betere oriëntatie tijdens vluchten in de avonduren. dji-phantom-2-quadcopter-rpv

Real Person View

Om direct in 'Real Person View' mee te kijken wat de camera ziet is een DJI Lightbridge, iOSD mini of iOSD MK II, video downlink en monitor vereist.

DJI Lightbridge

De DJI Lightbridge 2.4G full HD digitale video downlink beschikt over een native OSD systeem dat geen extra apparatuur nodig heeft voor een allesomvattende First Person View-beleving. Eenmaal aangesloten, kunt u uw vlucht real-time meekijken op een extern scherm (monitor/tablet).

DJI iOSD Solution

Met behulp van een iOSD MK II of iOSD mini kun je de real-time vlucht data real-time waarnemen. dji-phantom-2-quadcopter-route

Intelligente routes

In combinatie met eerder genoemde accessoires bent u in staat uw vlucht vooraf te programmeren. U kunt uw route feilloos uitstippelen op een iPad m.b.v. 16 waypoint Station Ground-systeem (DJI 2.4G Bluetooth (R) datalink vereist).

Wat zit er in de doos?

• DJI Phantom 2 Cuadcopter
• 2.4GHz ISM zender
• 3S Lipo Accu (11,1V 5200mAh)
• Acculader
• 2 reserve rotorbladen

Conclusie

De DJI Phantom 2 is een uitstekende keuze voor de luchtfotograaf die zijn eigen camera prefereert te gebruiken. De kwaliteiten van de Phantom 2 zijn opzienbarend ten opzichte van de competitie; lange vliegtijd van 25 minuten, uiterst stabiel zweven en GPS-technologie. Let op: de DJI Phantom 2 is een quadcopter die standaard geleverd wordt zonder videocamera. Zoek je een vergelijkbare drone maar met videocamera; check DJI Phantom 2 Vision+.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close