De winactie van januari 2016 gaven wij samen met Alternate een DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal weg. De gelukkig winnaar was Nick van Tol die wij vandaag zijn nieuwe drone uitreikten.

Winactie januari

Met de winactie van januari vroegen wij jullie op welke unieke locatie jullie zouden willen vliegen met de DJI Phantom 2 drone die wij samen met Alternate mochten weggeven. Nick van Tol was de gelukkige winnaar en hij wil met de drone beelden maken tijdens een forelviswedstrijd.

Eerste keer gewonnen

Nick was blij verrast toen hij zijn naam op Facebook voorbij zag komen als winnaar van de winactie van januari. Hij won nog nooit eerder wat en had het dan ook echt niet verwacht. winactie_januari_winnaar_615x500winactie_januari_winnaar_615x500

Upgrade

De DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal komt goed van pas voor Nick. Nu vliegt hij met zijn Syma X8C waar hij provisorisch met wat elastiekjes een actiecamera onder heeft gebonden. Nu hij de DJI Phantom 2 heeft wil hij tijdens een forelviswedstrijd beelden maken van de vissers, de drills en van de vangsten.

Nieuwe winactie

Wil jij net als Nick blij verrast worden met de winst van een drone? Doe dan mee aan de nieuwe winactie en raad hoeveel propellers er in de bak zitten. Ga naar win.drones.nl, bekijk de video, geef jouw antwoord en wie weet is de Traxxas Aton drone op 1 maart 2016 wel van jou! Vergeet na het invullen van jouw antwoord niet je deelname te bevestigen. drones_winactie_jan_2016_blog_615x387drones_winactie_jan_2016_blog_615x387

1 Reacties

  1. Rick

    Jaloers :) maar van harte!

Plaats een reactie