Bekijk deze video van Bert van Altena (Bert FPV) die mee vloog met 'The Big Boys' tijdens het ONNK 2019 in Groningen.

ONNK 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 werd in het sportcentrum Kardinge in Groningen een belangrijke dronerace gehouden. DronEvents organiseerde de 2019-editie van het Open Noord Nederlandse Kampioenschap (ONNK) in Groningen. De ijsbaan van het bekende sportcentrum was omgetoverd tot een spectaculaire en tevens extra lange racetrack.

Bert FPV - ONNK 2019 dronerace in Groningen

Droneracers

De beste droneracers van Nederland waren afgereisd naar het hoge noorden om te strijden voor de eer, titel en punten voor het klassement. Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) uit Eindhoven was de snelste van de dag en schreef de 2019-editie van het ONNK 2019 in Groningen op zijn naam. Niels Meerdink (NelisFPV) uit Deventer werd tweede en Dennis Mennema (DroneDFPV) eindigde als derde.

Bert FPV - ONNK 2019 dronerace in Groningen

Livestream

In samenwerking met Casting Crew verzorgde DronEvents eveneens een professionele livestream van het event. De livestream is terug te kijken via Facebook.

Bert FPV - ONNK 2019 dronerace in Groningen

Indoor NK Dronerace 2019

De race in Groningen was de laatste race van het 2019-indoor-seizoen. Na zes verschillende races eindigde Niels Meerdink (NelisFPV) uit Deventer als grote winnaar van het eindklassement. Dennis Mennema (DroneDFPV) werd tweede en Andrzej Krasny (SirCrashaLot) uit Almere eindigde als derde in het eindklassement van het Indoor NK Dronerace 2019.

Bert FPV - ONNK 2019 dronerace in Groningen

0 Reacties

    Plaats een reactie