Bekijk deze compilatievideo van het tweede ranking toernooi van het NK Drone Race 2017.

Ranking 2

Op zondag 28 mei stond het tweede ranking toernooi van het NK Drone Race 2017 op het programma. Het toernooi werd georganiseerd bij de Vughtse Modelvliegclub The Hawks.

Winnaar

De dagwinnaar van het tweede ranking toernooi was Andrzej Krasny (SirCrashaLot) die tevens de snelste rondetijd van de dag wist neer te zetten. De tweede prijs ging naar Wim Reinders (ControllFPV) en de beker voor de derde prijs ging naar Pim Bijl (FPP).

NK Drone Race 2017 - Ranking 2

Kwalificatie

Voor de punten in de kwalificatie deed dronepiloot Vince Irie goede zaken. Hij wist de snelste gemiddelde tijd van de dag neer te zetten en steeg daarmee 7 plekken in het algemeen klassement. Ook Bram Otten (Mr. Bones) wist een snelle gemiddelde tijd neer te zetten en steeg 6 plekken in het algemeen klassement.

Ranking 3

Aanstaande zondag 11 juni 2017 staat de derde ranking toernooi van het NK Drone Race 2017 op de agenda. Dan wordt er gevlogen bij The Red Baron modelvliegclub in Wilbertoord. De racetrack, waar de race zondag 10:00 en 10:30 uur start, is ook al bekend gemaakt.

NK Drone Race 2017 - Ranking 2

Bezoeken

Wedstrijden van het NK Drone Race zijn gratis toegankelijk voor ieder die graag eens een drone race wedstrijd van dichtbij wil komen bekijken. Je vindt het vliegveld op de hoek van de Tipweg - Verbindingsweg in Wilbertoord.

0 Reacties

    Plaats een reactie