Bekijk het fragment uit de Coen & Sander Show op Radio 538 waarin Coen Swijnenberg wordt verrast met het winnen van een Drone Award in de categorie 'Luchtfotografie'.

Verrassing

In de uitzending van donderdag 1 december 2016 van de Coen & Sander Show leidt Sander Lantinga zijn collega Coen Swijnenberg om de tuin door zogenaamd te bellen met een volgende gast. Niet alleen wordt Coen verrast dat er niemand aan de lijn hangt, maar de verrassing wordt nog groter wanneer het team van DRONES.nl de studio bestormt.

Coen Swijnenberg verrast met Drone Award

Drone Awards 2016

Coen's dronevideo die hij maakte van zijn vakantie op Sri Lanka is door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste dronevideo van het jaar. De combinatie van prachtige beelden en strakke montage leveren hem de felbegeerde Drone Award op in de categorie 'Luchtfotografie'.

Coen Swijnenberg verrast met Drone Award

Racing

Naast de categorie 'Luchtfotografie' is dit jaar ook de categorie 'Racing' geïntroduceerd. Tim van Vliet ging ervandoor met de allereerste award in deze nieuwe categorie. Met zijn video 'Tulipe Colormadness' wist hij het hart van het Nederlandse publiek te veroveren. In de video zie je hoe 'Timmay FPV' zich uitleeft boven een kleurrijk tulpenveld wat resulteert in een prachtig schouwspel én een Drone Award 2016.

Coen Swijnenberg verrast met Drone Award

0 Reacties

    Plaats een reactie