Bekijk deze luchtopnames van Ballonfestijn Heino 2016.

Ballonfestijn Heino 2016

Vrijdagavond 24 juni vond in Heino het jaarlijkse Ballonfestijn plaats. Samen met de Vrienden van de Tippe organiseerde Averboys Hein dit dit jaar de 23ste editie. Het weer was prachtig tijdens deze avond en dit was te zien aan het grote aantal bezoekers. Naar schatting waren zo'n 1500 toeschouwers getuige van dit spektakel.

Ballonfestijn Heino 2016 gefilmd met DJI Phantom 3

Vliegshow

De avond trapte af met een vliegshow van de Deventer Luchtvaart Club. Met helikopters en modelvliegtuigjes werden de meest angstaanjagende stunts uitgevoerd. Na deze show werden de 6 ballonnen in gereedheid gebracht zodat het Ballonfestijn echt kon beginnen.

Loterij

Omstreeks 20:30 vertrokken 6 luchtballonnen met in totaal 56 mensen aan boord. Ter plekke is er ook nog een plaats verloot, je kon bij de ingang een lot voor 1 euro kopen! De winnaar van de loterij mocht mee met de ballonvaart.

Zwembad

Om het Ballonfestijn compleet te maken was er in het nabijgelegen zwembad een survivalbaan en disco-zwemmen, georganiseerd door de Sökkestoppers.

Ballonfestijn Heino 2016 gefilmd met DJI Phantom 3

Drone

Made by Drones heeft dit hele spektakel van bovenaf vastgelegd met behulp van een DJI Phantom 3 Advanced drone. De opnames zijn beschikbaar in 2160p 4K Ultra HD kwaliteit.

0 Reacties

    Plaats een reactie