Dit is een goed voorbeeld van hoe 't niet moet. In deze video zie je hoe vlogger RobertEntertains zijn nieuwe speeltje uitprobeert. In plaats van een geschikte plaats in de buitenlucht te kiezen, koos Robert Lopez aka RobertEntertains de huiskamer om zijn splinternieuwe DJI Phantom 3 4K te testen.

Don't try this at home

Doe dit zelf niet na - of je woont in een kasteel of sporthal - maar kies een uitgestrekte omgeving zonder omheining, bebouwing en verkeer. Een drone is niet alleen een duur apparaat, maar kan ook schade aan de omgeving toe brengen.

Vlieg niet met je drone in huis!

Bezint eer ge begint

Neem de tijd voor het bestuderen van de gebruiksaanwijzing. Een drone is natuurlijk een leuk speeltje, maar tegelijkertijd ook een vliegtuig wat jij bestuurt. Besluit je een bepaalde drone te kopen, neem dan alvast de gebruiksaanwijzing van te voren goed door.

Gebruiksaanwijzing

DRONES.nl beschikt over een grote database met alle populaire drones. Per drone vind je onder het tabblad "Manual" de gebruiksaanwijzing per drone (indien beschikbaar).

Vlieg niet met je drone in huis!

Veilig vliegen met drones

Voor meer tips over veilig vliegen met drones bekijk VeiligVliegen.nl. Hier vind je overzicht van alle regels, tips en overige informatie die een beginnende dronevlieger nodig heeft voor een veilige vlucht.

0 Reacties

    Plaats een reactie