In het Brabantse Oisterwijk wordt dit weekend het house- en hardstyle festival Intents gehouden. Het house- en hardstyle festival wordt door Wout van der Wouw gefilmd met zijn GoPro Hero 4 Black die hij onder zijn DJI Phnatom 2 heeft bevestigd. Op het festivalterrein staan honderden tentjes van de ruim 2500 campinggasten die het hele weekend blijven. intents-festival-oisterwijk-drone-wout-van-der-wouw-dji-phantom-2.

Festival

Het 3 daagse festival in Oisterwijk is vanaf de zijkant vastgelegd om zo de regels omtrent drone vliegen niet te overtreden. Op het festival een aantal overdekte tenten, een groot reuzenrad en is in de video is ook de druk bezochte main-stage te zien. Onder de hardstyle DJ's op de main-stage zijn onder andere Brennan Heart, Coone, D-Block & S-te-Fan en Minus Militia de grote namen. Onder de hardcore DJ's zijn bekende namen als Partyraiser, Angerfist en Evil Activities geboekt. Ook Mental Theo en FeestDJRuud draaien op het Brabantse festival.

Slecht weer

Afgelopen vrijdag had het KNMI een code geel afgeroepen waarna de festivalbezoekers tijdelijk naar een nabijgelegen sporthal werden gebracht. Het feestje werd echter niet bederft. In de sporthal begon de pre-party met onder andere optredens van Hard Driver, MC Da Syndrome, Warface en MC RG. intents-festival-oisterwijk-drone-wout-van-der-wouw-dji-phantom-2-gopro-hero-4-blackintents-festival-oisterwijk-drone-wout-van-der-wouw-dji-phantom-2-gopro-hero-4-black

2 Reacties

  1. hans blieb

    ik had toevallig ook het world of pleasure festival even 5 min in beeld gisteravond https_//youtu.be/lGxoNcnah-g

  2. Tina

    Hmmm...iMovie???

Plaats een reactie