Max Verstappen, wereldkampioen Formule 1, ging de strijd aan met een speciaal ontwikkelde drone op het bekende Silverstone-circuit.

Unieke drone

De drone, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Dutch Drone Gods, was voorzien van een camera en haalde een indrukwekkende snelheid van 350 kilometer per uur. Verstappen was onder de indruk. "Toen de drone me voorbijging en ik zag hoe snel hij was op het rechte stuk, was ik echt onder de indruk", zei de Red Bull-coureur. "Het is geweldig, ik had nooit verwacht dat een drone zo snel zou kunnen gaan om opnames te maken."

Max Verstappen gefilmd door snelste drone ter wereld

"Deze drone is speciaal omdat het de enige is met een camera die zo'n hoge snelheid kan bereiken", aldus dronepiloot Ralph Hogenbirk. "De drone kan snelheden halen tot wel 350 kilometer per uur. Het is een uniek product dat we zelf hebben ontwikkeld."

Video

In onderstaande video is te de drone in actie te zien samen met de gloednieuwe RB20 F1 auto:

F1

In Bahrein begint Verstappen aanstaande zaterdag aan zijn jacht naar zijn vierde wereldtitel. Hoewel Verstappen de afgelopen twee jaar onverslaanbaar leek, hoopt de concurrentie het gat in de winter te dichten. Het openingsweekend zal de ware krachtsverhoudingen laten zien.

Max Verstappen gefilmd door snelste drone ter wereld

0 Reacties

    Plaats een reactie