Eerder deze maand hintte DJI al naar een nieuw product. Vandaag kondigt DJI 'm officieel aan: de langverwachte DJI Inspire 3.

Slanker en lichter

De Inspire 3 is DJI's krachtigste drone tot nu toe. Toch is DJI er in geslaagd het design slanker en lichter te maken dan zijn voorganger. Dit zorgt voor een langere vliegtijd en meer controle tijdens het vliegen. De drone is voorzien van twee camera's: een Full Frame 8K camera en en een Full HD FPV camera.

Zenmuse X9 Air: Full Frame 8K Camera

De Inspire 3 kan uitgerust worden met een ongelofelijk krachtige Zenmuse full frame camera. Deze camera kan filmen in 8K met maar liefst 75 frames per seconde. 120 FPS is ook haalbaar, maar enkel met 4K-resolutie.

DJI presenteert Inspire 3

FPV camera

Buiten de camera om beelden te maken, is de Inspire 3 ook uitgerust met een extra twee-assige FPV camera. De piloot kan deze camera bedienen en hierdoor de vlucht in First Person View bekijken zonder dat de opnames hier hinder van ondervinden.

DJI O3 Cinematic

Voor de overdracht van beelden maakt de Inspire 3 gebruik van DJI's nieuwste O3-systeem voor professionele gebruikers. Dit systeem stuurt full HD-beelden live door met minimaal kwaliteitsverlies.

Obstakels ontwijken

De DJI Inspire 3 kan beter dan ooit onstakels ontwijken. Waar de Inspire 2 objecten vanuit 3 richtingen kan herkennen, verdubbelt de Inspire 3 dit naar zes richtingen. Hierdoor is de drone beter beschermd dan ooit.

Team

De DJI Inspire 3 kan bestuurd worden door één persoon, maar ook met z'n tweeën. DJI's Inspire quadcopters zijn te besturen met een team van twee personen: één persoon bestuurt de drone, de andere persoon bedient de camera.


DJI presenteert Inspire 3

Remote Controller

De DJI Inspire 3 maakt net als bijvoorbeeld de DJI Matrice 30 gebruikt van DJI's RC Plus controller. Deze professionele controller is voorzien van een ingebouwd 7-inch touch screen. Deze is tevens gemaakt van weerbestendig materiaal.

DJI presenteert Inspire 3

Prijs

De prijs van de DJI Inspire 3 quadcopter (inclusief Zenmuse X9 8K camera) bedraagt 14.999 euro. In dit pakket zit ook de RC Plus Remote controller en een 1TB SSD voor de opslag van beelden. De drone is officieel verkrijgbaar vanaf half mei.

0 Reacties

    Plaats een reactie