De DJI Mavic 3 aankondiging komt steeds dichterbij. Onlangs verschenen de eerste specificaties en beelden online. Die beloven geen revolutie, maar wel een logische upgrade met veel verbeteringen - waaronder 5.2.k video en een flink verbeterde vliegtijd.

DJI Mavic 3

De DJI Mavic 3 gaat 920 gram wegen en heeft zowel een telefoto als groothoek-camera. Keuze tussen Zoom of Pro-modellen behoort dus tot het verleden. Hij kan 5,2K-video en 20MP-foto's maken en heeft een vliegtijd van maar liefst 46 minuten. DJI-leaker Jasper Ellens van 27 leaks bemachtigde foto's van de vermeende handleiding van de Mavic 3 die dit bevestigen.

Camera specs

Details over de verschillende camera's druppelen ook binnen. De telefoto camera krijgt een 15-graden gezichtsveld, f/4.4 diafragma en scherpstelling vanaf 3m. De groothoek camera krijgt een 84-graden beeldhoek, f/2.8 diafragma - f/11 diafragma, en scherpstelling vanaf 1m.

Beelden en specs van DJI Mavic 3 verschenen

Features

Volgens de documenten zal de Mavic 3 beschikken over de volledige reeks DJI-eigen functies, waaronder obstakelvermijding en intelligente vluchtmodus. Andere functies zijn HyperLapse, ActiveTrack, QuickShot, Panorama en Advanced Pilot Assistance voor beginnende piloten.

Vliegtijd

De DJI Mavic 3 krijg een flinke boost op het gebied van vliegtijd. De drone kan maar liefst 46 minuten vliegen. Dit is wel gebaseerd op optimale omstandigheden, zoals weinig tot geen wind. Hij weegt 920 gram.

DJI Mavic 3 Smart Controller

Naast de Mavic 3 Pro plant DJI ook een nieuwe Smart Controller V2. Je kunt hier een breed scala aan upgrades verwachten, waaronder de nieuwste versie van DJI's OcuSync video transmissie technologie. Het ingebouwde scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels met een helderheid van 1000 nit.

Twee versies

Interne documenten bevestigen dat er twee Mavic 3 modellen zullen zijn: een standaard Mavic 3 en een "Cine" model. Het standaardmodel zal verkocht worden voor $1599. Het Cine-model heeft een interne SSD en een high-speed datakabel voor het snel downloaden van gegevens en bronnen spreken over een prijs van $2500.

Fly More Combo

Zoals gebruikelijk bij DJI staat er ook een Fly More Combo gepland van het eerste model. Deze komt met extra accessoires waaronder extra propellers, 3 batterijen, een draagtas, en meer. Deze uitvoering zal qua prijs tussen het 'kale' eerste model en het "Cine" model inzitten.

Bron: 27 Leaks

0 Reacties

    Plaats een reactie