SwellPro, bekend van hun waterbestendige drones, lanceerde onlang de SplashDrone 4. Deze nieuwe versie kenmerkt zich door bestendigheid tegen zeewater.

SplashDrone 4

De SplashDrone 4 is een waterproof drone ontwikkeld door SwellPro. SwellPro is een bekende naam in de dronewereld door de ontwikkeling van zijn kant en klare waterproof drones. De SplashDrone 4 is een waterdichte drone die op het water kan landen en ook weer op kan stijgen.

Zeewater-proof

Een waterdichte drone kenden we al, maar volgens de fabrikant is deze nieuwe versie van de Splash Drone zelfs bestand tegen zeewater. Het toestel heeft een zogenaamde IP67-rating. De camera is ook waterbestendig en filmt in 4K met drie-assige stabilisatie.

SwellPro lanceert waterbestendige SplashDrone 4

Vishaak en aas

De drone kan uitgerust worden met een vishaak en aas om vissen op zee mogelijk te maken. Het maximum gewicht hiervoor is twee kilo. Deze wordt niet bij de drone geleverd, maar dient apart aangeschaft te worden. De vliegtijd zonder payload bedraagt 30 minuten.

Swellpro

SwellPro is al sinds 2015 actief. Eerder maakten zij al diverse SplashDrone modellen, die volledig waterproof zijn en ook blijven drijven op het water. Met het kickstarterproject SPRY brachten ze zelfs een onderwaterdrone uit. De SplashDrone 4 is verkrijgbaar sinds 22 juli via de website van de fabrikant voor 2.498 dollar.

Bron: SwelPro

Foto: SwellPro

0 Reacties

    Plaats een reactie