Time magazine heeft zojuist zijn allereerste lijst van 100 meest invloedrijke bedrijven van 2021 gepubliceerd. DJI is het enige dronebedrijf ter wereld dat op de lijst staat.

Grote hoogten

Volgens Time stuwt DJI drones naar nieuwe hoogten. Dit is feitelijk gezien zo goed als juist, aangezien het bedrijf 94% van de consumentenmarkt voor drones in handen heeft en voortdurend bezig is met het verbeteren en uitbrengen van betaalbare nieuwe producten.

Bedrijfsoplossingen

Wat bedrijfsoplossingen betreft, vertrouwt de commerciële drone-industrie ook op DJI - ondanks de toegenomen geopolitieke spanningen en zorgen over gegevensbeveiliging. In een recente analyse van industrieel onderzoeksbureau DroneAnalyst wordt opgemerkt dat DJI de markt domineert omdat het een betere prijs, prestaties en toegankelijkheid biedt dan bijna elke andere drone fabrikant die er is.

DJI duikt op in Time Magazine's lijst met meest invloedrijke bedrijven van 2021In 2018 werd er nog een TIme-cover uitgebeeld met drones!

Time Magazine

Het citaat in Time vatten we hier nog even kort samen: "DJI heeft high-spec drones binnen het bereik gebracht van elke ontluikende fotograaf, verveelde tiener en Top Gun wannabe; het bezit 70% van de wereldwijde markt voor consumenten drones. DJI, in 2006 opgericht door Frank Wang uit Hangzhou (China), wat staat voor Da-Jiang (of "Great Frontier") Innovations, is gebaseerd op technologie die in Wangs studentenflat werd ontwikkeld"

Bron: Time

0 Reacties

    Plaats een reactie