Op internet zijn afbeeldingen verschenen van wat lijkt op de aanstaande DJI Osmo Pocket 2 met een verbeterd ontwerp en camera. De nieuwe camera, die volgens een FCC-registratie als de DJI Pocket 2 door het leven gaat, belooft een aantal belangrijke verbeteringen.

DJI Pocket 2

Recent werden accessoires voor Pocket 2 openbaar gemaakt in de FCC-database, waardoor we een kijkje in de toekomst kregen. We weten al dat de aankomende Osmo Pocket de Osmo-branding zal laten vallen en de DJI Pocket 2 zal worden genoemd - een trend die we zien met andere nieuwe DJI-producten. Wat is er nog meer nieuw?

Grotere lens

Wat mogen we verwachten van de fotokwaliteit van de opvolger van de DJI Osmo Pocket? De lens lijkt in ieder geval iets groter te zijn en dat impliceert ook een betere sensor. Dat vertaalt zich naar betere zoomkwaliteit, verbeterde foto's bij weinig licht, en een beter dynamisch bereik. DJI zou wel eens voor een sensor kunnen gaan vergelijkbaar met die op de Mavic Air 2 (1/2 inch)

Nieuwe DJI Pocket 2-camera in ontwikkeling

Microfoon

De DJI Pocket 2 lijkt een nieuw bevestigingsgat voor een koord te hebben, waardoor je de camera niet kunt laten vallen. Geen overbodige luxe, want de Pocket 2 heeft waarschijnlijk een ingebouwde microfoonontvanger waarmee je zonder veel moeite heldere audio kunt opnemen. De draadloze microfoon klik je op je kleding en deze is voorzien van een 320 mAh batterij.

Pakketten

In het standaardpakket krijg je de Pocket 2, draagtas, de nieuwe joystickmodule, USB-C-adapters, oplaadkabel, draagkoord en wat de handgreep. De pro-combo wordt geleverd met alles in het standaardpakket, maar vervangt de oplaadkabel door een dubbele oplaadkabel en biedt o.a. een statiefstandaard als extra.

Prijs en release

De prijs en release van de DJI Pocket 2 zijn officieel nog onbekend. DJI bracht recent een teaser uit voor een product dat zo goed als zeker de Pocket 2 is en belooft op 20 oktober met meer informatie te komen. Wij verwachten dat de handheld gimbal vanaf die dag ook te koop zal zijn en tussen de 300 en 400 euro zal kosten.

Bron: DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie