Na hardnekkige geruchten kondigde DJI recent de nieuwe Pocket 2 aan. De kleine handheld gimbal is de opvolger van de Osmo Pocket. Vanaf 1 november kunnen we er mee aan de slag.

DJI Pocket 2

De opvolger van de DJI Osmo Pocket is hier: Pocket 2. Qua nieuwigheden springt met name de grotere sensor in het oog, met mogelijkheid tot 8x zoom. Daarnaast zijn ook de microfoon en ActiveTrack verbeterd.

Filmen

De DJI Pocket 2 kan filmen in 4K bij 60 frames per seconde en beschikt over een drieassige gimbal, voor de broodnodige stabiliteit. Nieuw is de digitale zoom, die wel tot 8x gaat en nieuwe, hoogwaardige geluidsopnametechniek. Het filmen in HDR is ook mogelijk.

DJI introduceert Pocket 2

Foto's en geluid

Dankzij de Sony IMX686-sensor kan de Pocket 2 foto’s maken met een resolutie van 64 megapixels. Vier ingebouwde microfoons zorgen er voor dat het geluid ruimtelijk opgenomen wordt. Hierbij maakt men gebruik van de directionele audo-techniek. Dit zorgt ervoor dat de kijkrichting van de camera invloed heeft op de geluidsopname, voor een zo accuraat mogelijk resultaat.

Slimme functies

De verwachtte DJI-klassiekers keren terug qua slimme functies. Denk hierbij aan timelapse en motionlapse voor verschillende effecten. De verbeterde ActiveTrack 3.0 zorgt dat de camera onderwerpen en mensen beeld houdt als nooit tevoren. Resultaat is een stabieler en robuuster beeld.

Prijs

De nieuwe Pocket 2 kost € 369 is vanaf nu te koop via de DJI Store. Naast de normale set is er ook het Creator Combo-pakket. Voor € 509 bevat deze o.a. een draadloze microfoon, een tripod standaard en een opzetlens voor het vergroten van de beeldhoek.

0 Reacties

    Plaats een reactie