De DJI Mavic Air 2 heeft recent een nieuwe firmware-update ontvangen die de drone verder optimaliseert. Met aanpassingen aan de functies 8k Hyperlapse, FocusTrack en Spotlight én verbeterde HDR-video is het een interessante update voor iedereen.

Firmware

De nieuwe firmware verbetert de drone op een aantal belangrijke punten. Zo filmt de drone nu beter in HDR bij weinig licht en zijn de 8K Hyperlapse, FocusTrack en Spotlight-functies verbeterd. De firmware is gratis te downloaden.

RAW-formaat

Gebruikers kunnen met de update eindelijk 8k Hyperlapses opslaan in RAW-formaat. Dit formaat biedt voordelen als het aankomt op de nabewerking van het beeld en is erg geliefd onder (drone)fotografen. Dankzij de update kan de DJI Mavic Air 2 nu ook automatisch onderwerpen detecteren in de FocusTrack-modus.

Nieuwe firmware update DJI Mavic Air 2 beschikbaar

Spotlight

De maximale vliegsnelheid in de Spotlight-modus is nu verhoogd tot 19 meter per seconde bij gebruik van Sport Mode. Daarbij kan de Spotlight-modus nu ook gebruikt worden voor nachtelijke omstandigheden. Volgens DJI is er nu ook minder ruis tijdens opnames bij weinig licht, bij het schieten van HDR-video.

Downloaden

De nieuwe firmware download je direct en kostenloos via DJI Fly-app of via de DJI Assistant 2 voor Mavic-software voor Windows en macOS. De DJI Fly-app dient hiervoor up-to-date te zijn

DJI Mavic Air 2

De Mavic Air 2 is de nieuwste drone die door DJI is uitgebracht, met aan boord onder andere 4k 60fps video, 48MP foto's, ActiveTrack 3.0 en HDR-foto's en video. De DJI Mavic Air 2 heeft een maximale vliegtijd van 34 minuten en kan tot 10 km afstand vliegen.

0 Reacties

    Plaats een reactie