De DJI Mavic 2 is verkozen tot Drone van het Jaar 2019. Deze opvouwbare drone blinkt uit in zijn klasse en is erg betrouwbaar. Mede hierom kreeg de drone de meeste stemmen van de verkiezing.

Drones

Er worden jaarlijks nog veel nieuwe drones uitgebracht en de ontwikkelingen van de onbemande luchtvaartuigen staat dan ook nog lang niet stil. De camera's op de drones worden steeds beter en ook verhogen de fabrikanten de vliegveiligheid van de drones waardoor ongelukken steeds minder vaak voor komen. Tijdens de Drone van het Jaar verkiezing kon er gestemd worden op de meest populaire drones van het jaar.

Winnaar

De DJI Mavic 2 wist in de maand september de meeste stemmen van het publiek te vergaren en is hiermee de grote winnaar van de Drone van het Jaar 2019 verkiezing. De Mavic 2 is in twee varianten verkrijgbaar: DJI Mavic 2 Pro en DJI Mavic 2 Zoom. Beide drones beschikken over 360 graden obstakelontwijkingssensoren en onderscheiden zich van elkaar met hun camera's.

DJI Mavic 2 verkozen tot Drone van het Jaar 2019

Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 Pro is een logisch gevolg van de overname van een meerderheid van camerafabrikant Hasselblad. De DJI Mavic 2 Pro is voorzien van een Hasselblad camera met een 1 inch sensor die in staat is fantastische opnames te maken.

Mavic 2 Zoom

De DJI Mavic 2 Zoom is, zoals zijn naam al aangeeft, voorzien van een zoom camera. Hierdoor kan de gebruiker twee keer optisch zoomen en tot 4 keer digitaal. Dit maakt het mogelijk om opnames van dichtbij te maken terwijl de drone toch op een veilige afstand vliegt.

Obstakelontwijkingssensoren

De DJI Mavic 2 is rondom voorzien van speciale sensoren die obstakels waarnemen. Hierdoor vliegt de Mavic 2 probleemloos op automatische piloot en is het risico op een crash tot het minimum gereduceerd.

Active Track 2.0

Bijzonder aan de Mavic 2 is dat hij is voorzien van Active Track 2.0 waarbij de drone nog beter objecten volgt. Hierbij is de drone in staat om te voorspellen waar zijn te volgen object naartoe beweegt zodat hij deze nauwkeurig volgt.

DJI Mavic 2 verkozen tot Drone van het Jaar 2019

Drone van het Jaar award

De Drone van het Jaar Award wordt voor het derde jaar georganiseerd door Drones.nl. In 2017 ging de hoofdprijs naar de DJI Mavic Pro en in 2018 ging de felbegeerde prijs naar de Ryze Tech Tello drone.

Winactie

Door te stemmen op de winactie maakten drie deelnemers kans op het winnen van een Parrot Swing drone. Deze prijzen zijn gewonnen door: Wim Borremans, Evert van den Ham en Cheryl ten Brug. Van harte gefeliciteerd!

0 Reacties

    Plaats een reactie