De winnaars van de Drone Awards 2018 zijn bekend! Marco Borsato en Rene Sebastian wisten in de categorieën 'Luchtfotografie' en 'Racing' de meeste stemmen binnen te slepen en daarmee verdienden zij beide een felbegeerde Drone Award.

Drone Awards 2018

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Drones.nl de Drone Awards waarbij er prijzen worden uitgereikt aan de beste dronevideo's van het jaar. Er zijn in totaal acht video's genomineerd in twee categorieën: 'Luchtfotografie' en 'Racing'. In de maand november kon er gestemd worden via DroneAwards.nl.

Winnaar categorie LUCHTFOTOGRAFIE: Marco Borsato - Alsof je Vliegt

Marco Borsato wist in de categorie 'Luchtfotografie' de meeste stemmen te krijgen voor zijn videoclip van het nummer 'Alsof je Vliegt'. Deze unieke videoclip bestaat volledig uit drone opnames en is gemaakt door Jelte Keur die in 2014 de eerste Drone Award wist te winnen met zijn dronevideo van de Utrechtse Domtoren. De videoclip van Marco Borsato is op YouTube inmiddels al miljoenen keren bekeken en Marco is blij verrast met het winnen van een Drone Award: "Als groot liefhebber van drones krijgt deze award een mooie plaats in mijn prijzenkast".

Winnaars Drone Awards 2018 bekend!

Marco Borsato - Alsof je Vliegt

Bekijk de winnende videoclip van Marco Borsato's nummer 'Alsof je vliegt':

Winnaar categorie RACING: Rene Sebastian - Achtervolging met 360° camera

In de categorie 'Racing' ging het gelijk op tussen twee video's, maar wist Rene Sebastian toch de winst binnen te halen. In zijn dronevideo rustte hij zijn racequad uit met een GoPro Fusion 360 graden camera en volgde hiermee de quadcopters van Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) en Thomas de Koster (ThomasFPV).

"Het winnen van de prijs is een kroon op mijn werk. Ik ben ook erg blij met de Torvol backpack als prijs! Het 250 euro shoptegoed van Droneshop.nl schenk ik aan mijn vrienden Ralph en Thomas, die meewerkten aan deze video", laat de enthousiaste Rene Sebastian weten.

Winnaars Drone Awards 2018 bekend!

Rene Sebastian - Achtervolging met 360 graden camera

Bekijk de winnende video van Rene Sebastian:

Winactie

Door te stemmen op jouw favoriete video's maakte je tevens kans op één van de vijf Eachine E010 drones met Torvol Indoor Race Pack. De vijf gelukkige winnaars worden vandaag bekend gemaakt via onze social media kanalen.

Inzenden van video's

Door de enorme groei in populariteit van drones is het voor de redactie van Drones.nl onmogelijk om alle dronevideo's te vinden. Heb jij een gave video gemaakt of heb jij er ergens één gezien? Stuur hem dan in via het formulier en wie weet zie jij 'm straks terug in de video sectie van Drones.nl en misschien wel volgend jaar bij Drone Awards 2019!

0 Reacties

    Plaats een reactie