Nadat er eerder dit jaar al foto's gelekt waren is het nu officieel: de Hubsan Zino is een feit. De Chinese fabrikant gaat met deze moderne, maar scherp geprijsde drone vol zelfvertrouwen de concurrentie aan.

Statement

Dronefabrikant Hubsan heeft recent op haar website een nieuwe drone aan de line-up toegevoegd: de Hubsan Zino. Met deze drone lijkt het Chinese bedrijf een duidelijk statement te willen maken: moderne snufjes en specificaties hoeven helemaal niet duur te zijn.

Hubsan lanceert nieuwe Zino drone

Functies

De Hubsan Zino is voorzien van alle functies die je op een moderne drone mag verwachten. Denk hierbij aan opties als het volgen van een object en automatisch opstijgen en landen. Een toffe extra functie is de waypoint modus. Hierbij teken je een route op het touchscreen van je smartphone die de Zino vervolgens punt voor punt voor je vliegt. Een opvallend gemis in vergelijking met de concurrentie is wel dat de Zino geen obstakel ontwijksensoren aan boord heeft. Hierdoor is het belangrijk om je omgeving goed te bekijken voorafgaande aan je vlucht.

Camera

Als er op één ding niet is bezuinigd, dan is het wel de camera kwaliteit. De Hubsan Zino heeft een zeer respectabele camera aan boord die filmt in 4K resolutie met 30 frames per seconde. Ook vliegen in First Person View (FPV) wordt ondersteund en de beelden worden in real time naar de gebruiker gestuurd met een range van 1 kilometer. Bovendien is de Zino voorzien van een 3-assige gimbal wat zeer stabiele en rustige beelden oplevert. Tenslotte wordt ook het maken van panorama foto's ondersteund.

Hubsan lanceert nieuwe Zino drone

Ontwerp

Het design van de Hubsan Zino mag er zeker zijn. De sterke lijnen zorgen voor een robuuste en betrouwbare uitstraling en ze zijn er niet alleen voor de show. De drone is namelijk ontwikkelt met aerodynamica als uitgangspunt. Hierdoor kan de Zino zich nog soepeler door de lucht bewegen. De armen van de drone kun je bovendien inklappen zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Kopen?

De Hubsan Zino drone heeft heel wat moderne functies en een 4K camera, maar het belangrijkste wapenfeit blijft toch echt de prijs. Voor slechts 430 euro heb je er al eentje in huis en dat is gezien wat je ervoor terug krijgt een hele nette deal. Geïnteresseerden kunnen de Zino nu alvast pre-orderen via de website van Hubsan. De verwachte leverdatum is 30 oktober 2018.


0 Reacties

    Plaats een reactie