Er zijn foto's uitgelekt van een nieuwe Hubsan drone. De Hubsan Zino H117S is een opvouwbare drone met een camera die wordt gestabiliseerd middels een gimbal.

Nieuwe drone

Er zijn plaatjes en een video opgedoken van een nieuwe drone van Hubsan. Na drie jaar komt de fabrikant binnenkort met een nieuwe drone op de markt waarmee zij de concurrentie met dronefabrikant DJI aan gaan. De nieuwe drone krijgt de naam Hubsan Zino H117S.

Gelijkenissen

De Hubsan Zino H117S is een opvouwbare minidrone die veel weg heeft van het uiterlijk van de DJI Mavic Pro drone. De camera van de Hubsan Zino H117S heeft weer veel weg van de 2-assige gimbal van de DJI Spark drone.

Specificaties

Volgens geruchten filmt de videocamera van de Hubsan Zino H117S in een 2,7K resolutie. Het bereik zou oplopen tot zo'n 5 kilometer. Met deze specificaties komt de drone beter uit de bus dan de DJI Spark drone. Echter zijn er geen veiligheidssensoren te zien op de afbeeldingen van de Hubsan drone, die wel te vinden zijn op de Spark.

Foto's tonen nieuwe Hubsan Zino H117S opvouwbare drone

Presenteren

Hubsan is de drone op dit moment nog uitvoerig aan het testen. Wanneer de drone daadwerkelijk gepresenteerd wordt is nog niet bekend.

Foto's tonen nieuwe Hubsan Zino H117S opvouwbare drone

1 Reacties

  1. Frans van de Kamp

    De Zino is nu via Indiegogo erg voordelig als pre-order verkrijgbaar. https://igg.me/at/EJ5ddoohAE0/x/19020290

Plaats een reactie