Afgelopen weekend werd in het Groningse Zuidbroek de IDRA Challengers Cup gevlogen. Deze spannende race op een gave met LED verlichte track werd gewonnen door Victor van der Elst (CarbonV). De race werd georganiseerd door DronEvents.

IDRA Challengers Cup

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 werd in de Eurohal in Zuidbroek, Groningen, de IDRA Challengers Cup gevlogen. De wedstrijd werd georganiseerd door DronEvents en was via een livestream wereldwijd te volgen.

Victor van der Elst (CarbonV) wint IDRA Challengers Cup in Eurohal Zuidbroek

Winnaar

De IDRA Challengers Cup wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Victor van der Elst (CarbonV) uit België. Op de tweede plaats eindigde de Duitse piloot Niklas Jung (Niklas#49). De derde plaats werd behaald door de Nederlander Vince Irie (Jedeye FPV). Niels Meerdink (NelisFPV) behaalde een vierde plaats in de finale.

DronEvents

De wedstrijd werd georganiseerd door DronEvents die in de Eurohal in Zuidbroek een prachtig parcours opbouwde bestaande uit DMX aangestuurde LED elementen en opblaasbare gates. De track was ongeveer 500 meter lang.

Victor van der Elst (CarbonV) wint IDRA Challengers Cup in Eurohal Zuidbroek

Livestream

Uniek is dat de race ook vanaf over de hele wereld te zien was via een livestream. De livestream werd gevuld met een track overlay, interviews, beelden vanaf de drone en verschillende camera's op de track. Voor wie het evenement gemist heeft kan de livestream ook nog terug kijken en de spanning herbeleven.

Livestream dag 1:

Livestream dag 2:

0 Reacties

    Plaats een reactie